Mit szólnátok az MSZP feloszlatásához?
"És ha utána jártál volna látnád, hogy ezalatt a 4 év alatt lendült fel a gazdaság"
A gond ott van, hogy az előtte lévő kormánynak köszönheti. Ugyanis ők hozták meg a nem tetsző intézkedéseket.(Bokors csomag) A fidesz meg learatta a dicsőséget.
De ha olyan jók voltak akkor miért nem nyertek 2002-ben?
A demokrácia meg tényleg veszélyben van. Vagy mi az, hogy ami nem tetszik a fidesznek az módosítja (lsd. AB)vagy megszünteti (lsd. KT)?
"" Az MSzP legalább nem tüntetget. "
Ö.. Ma is volt egy tüntetésük, de ne zavarjon."
És ezen miért kell csodálkozni? Amit a kormány csinál az egyszerű zsarolás.
"De ha olyan jók voltak akkor miért nem nyertek 2002-ben? "
Mert az MSZP-nek mindig is jó volt a kommunikációja. Meg persze mindig is nagyon ügyesen tudtak "füllenteni" :S
18:03
Köszönöm! Végre valaki, aki nem "öszöd" óta figyeli az eseményeket!
A tüntetést rosszul írtam, bocsánat! Végre nem kell félve végigmennem az utcákon egy tüntetés alkalmával. 2006 október 23-án Pesten voltam láttam mi volt.
"Tudod! Úgy könnyebb fejlődni, ha előttem valaki megcsinálja a nem túl népszerű intézkedéseket. Én meg majd szépen felhasználom azt amit az előttem lévők összespóroltak/behajtottak/megsarcoltak/elloptak (kinek mi tetszik)"
Hmm ja, de akkor legalább nem hagytak maguk mögött adóssághegyeket!
UI: utálom a fideszt ettől függetlenül!
A lényeg a Baloldal megújulása lenne. Ez volna most fontos. Ezt én jobboldaliként is vallom, mert én egy működő demokráciában szeretnék a jobboldalra szavazni. Ehhez viszont kellene egy becsületes, egészséges baloldali kritikai hang.
Tüntetni pedig felesleges, mert ahogyan Gy. Ferenc elkövető sem mondott le, úgy a másik sem fog. Arról nem szólva, hogy a "rohamdroidok" ugyanúgy kilövik az ő szemüket is, egyetlen szóra.
Ez van.
"Csakhogy ne kelljen minden nap azt hallgatni, hogy a demokrácia veszélyben van. Egy kicsit már unalmas. "
Miért hallgatod? Te demokratának tartod magad? Ha igen, akkor tiszteld mások véleményét, még ha nem is értesz vele egyet. Ha meg nem (szerintem nem vagy az), akkor meg őszinte részvétem, szenvedj csak.
Ha a fenti indokkal oszlatná fel valamilyen bíróság, akkor én is elkezdenék kiabálni, hogy veszélyben a demokrácia. Rühellem az MSZP-t, de a feloszlatást elég bizarr ötletnek tartom.
Egyébként ki kötelez bárkit arra, hogy az MSZP-t vagy a fenti frázist hallgassa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!