Mit szólnátok az MSZP feloszlatásához?
Figyelt kérdés
Csakhogy ne kelljen minden nap azt hallgatni, hogy a demokrácia veszélyben van. Egy kicsit már unalmas. Nem lehetne esetleg valami mást kitalálni? :D2010. nov. 27. 17:36
1/35 anonim válasza:
azért annyira nem unalmas egy téma, hogy a demokrácia veszélyben van...engem legalábbis érdekel.
2/35 anonim válasza:
Ezt nem csak az MSZP mondja! Amúgy örülnék ha feloszlanának és végre valami normális baloldali párt születne! (de nem az MSZP tagságból)!
3/35 anonim válasza:
Támogatnám, ahogyan a Fidesz feloszlatását is.
4/35 anonim válasza:
Rájuk férne, bár akkor nem lesz kin röhögni, báár még ott van a jobbik is. Az lmp viszont uncsi párt, ezért ki is fognak esni 4 év múlva.
5/35 Maeglin válasza:
És a Fidesz mit csinált 8 évig? Az MSzP legalább nem tüntetget. Szerintem is fel kéne oszlaniuk, de nem emiatt!
6/35 anonim válasza:
"Az MSzP legalább nem tüntetget."
Tüntetett nem is olyan rég.
7/35 anonim válasza:
Szerintem csukjunk le mindenkit, aki kritizálni meri a kormányt, akkor nem kell majd olyan hazugságokat hallgatnunk, mint hogy veszélyben van a demokrácia.
8/35 A kérdező kommentje:
17:47
A fidesz csak 4 évig kormányzott! És ha utána jártál volna látnád, hogy ezalatt a 4 év alatt lendült fel a gazdaság. Most pl.: már euróval fizethetnénk! Jah és az egy kicsit furcsa, hogy egy olyan párt félti a demokráciát mint az MSZP, ami.. hát.. khm... Ennyire táncsak nem felejtesz! Remélem!
2010. nov. 27. 17:58
9/35 anonim válasza:
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:57
:D
10/35 A kérdező kommentje:
" Az MSzP legalább nem tüntetget. "
Ö.. Ma is volt egy tüntetésük, de ne zavarjon.
2010. nov. 27. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!