A romák egy része miért utálják a Magyarokat?
"Magyarország az egyik, az oké. De a másik az melyik ország?"
Románia
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:13
"Románia"?
Akkor menjenek oda utálkozni. Már bocs. Ha az én adómból élnek, én tartom el őket, akkor urambocsá, miért is utálnak annyira?! Miért is rabolhatnak ki az utcán büntetlenül?! Miért is erőszakolhatják meg a lányomat röhögve büntetlenül?! Cigányországban élünk kérem szépen. Ez nem Magyarország. Még a miniszterelnök is cigány.
Ez itt a nagy baj.
Roma pedig nincs. Amíg ők magukat egymás között cigánynak mondják, addig nem roma, hanem cigány!
nevemm:
Ja, ez csak úgy jött...
Én Félvér vagyok.
Tudok kulturáltan beszélni!
Idén tettem le az érettségit !
nem lopok,csalok,nem kötekedek !
és hogy a kérdésedre is választ adjak,
ez azért van mert a "Magyarok" minden romát egy kalap alá vesznek, nem tesznek különbséget roma és roma között.
A magyarok között is vannak tolvajok,bűnözök csak arról senki nem beszél, nem is kerül említésre. Ezért van az hogy a romák egy része utálja a magyarokat.
„A magyarok között is vannak tolvajok,bűnözök csak arról senki nem beszél, nem is kerül említésre.”
Dehogynem, elég ha a politika rovatban maradunk.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:16
Végre egy értelmes válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!