Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A romák egy része miért...

A romák egy része miért utálják a Magyarokat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Kit szeretnek?
2010. nov. 27. 07:41
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

"Magyarország az egyik, az oké. De a másik az melyik ország?"

Románia

2010. nov. 27. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:13

"Románia"?

Akkor menjenek oda utálkozni. Már bocs. Ha az én adómból élnek, én tartom el őket, akkor urambocsá, miért is utálnak annyira?! Miért is rabolhatnak ki az utcán büntetlenül?! Miért is erőszakolhatják meg a lányomat röhögve büntetlenül?! Cigányországban élünk kérem szépen. Ez nem Magyarország. Még a miniszterelnök is cigány.

Ez itt a nagy baj.

Roma pedig nincs. Amíg ők magukat egymás között cigánynak mondják, addig nem roma, hanem cigány!

2010. nov. 27. 11:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Romániának mi köze a cigányokhoz? Romániában is olyan sok a cigány mint Magyarországon vagy bármelyik európai országban.
2010. nov. 27. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
A romák régen nem utálták a magyarokat,de jött ez a cigánybűnözés meg a rasszizmus,meg hogy lenézik a romákat meg ilyenek és ezt nyilván ők se szeretik.
2010. dec. 26. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:

nevemm:

Ja, ez csak úgy jött...

2010. dec. 26. 21:47
 17/20 anonim válasza:
23%

Én Félvér vagyok.

Tudok kulturáltan beszélni!

Idén tettem le az érettségit !

nem lopok,csalok,nem kötekedek !

és hogy a kérdésedre is választ adjak,

ez azért van mert a "Magyarok" minden romát egy kalap alá vesznek, nem tesznek különbséget roma és roma között.

A magyarok között is vannak tolvajok,bűnözök csak arról senki nem beszél, nem is kerül említésre. Ezért van az hogy a romák egy része utálja a magyarokat.

2011. aug. 29. 04:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

„A magyarok között is vannak tolvajok,bűnözök csak arról senki nem beszél, nem is kerül említésre.”

Dehogynem, elég ha a politika rovatban maradunk.

2011. aug. 29. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Mindkét fél utálja egymást. A magyar azért utálja a cigányt, mert nem tisztelik sem az erkölcsöt, sem a törvényt, és csak jogaik vannak, kötelezettségeik alig. A cigányok meg azért utálják a magyarokat, mert válogatás nélkül kirekesztik őket (a fentebbiek miatt).
2011. aug. 29. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:16

Végre egy értelmes válasz!

2011. aug. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!