Orbán Viktor zsidó?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 19:25
21/28 anonim válasza:
100%ig cigány,de zsidó vér is folyik benne
22/28 anonim válasza:
gyerekek,gyerekek"baj amit csinál".igen,baj de gyurcsánynál még mindíg jobb.egyik sem csinál semmi jót.
23/28 gooothik válasza:
Sok ember azt nem tudja, hogy a zsidó szó nem csak eg népcsoport neve, hanem egy vallásé is, így egy cigány is lehet zsidó vallású!
A zsidók Izraelből származnak
25/28 anonim válasza:
Úgy tudom, zsidó-cigány korcs!
26/28 anonim válasza:
Ismerem Orbán unokatestvérét. A közhiedelemmel ellentétben Orbánnak semmi köze a cigányokhoz. Ezt csak azért hintették el a társadalomban, hogy a cigányok szavazatait megszerezzék.
Az Orbán család eredeti neve: OLSTEIN. Tehát Orbán Viktor zsidó származású.
27/28 anonim válasza:
orbán egy t.etves r.ohadt p.iszkos c.igány aki átb.aszta az országot már vagy 1 éve miniszter de nem csinált semmit és a legtöbben hittek benne mint én is.de aki azt mondja hogy itt nálunk nincsen cigánybűnözés arra mit lehet mondani?!hogy ő is egy cigány!!ha nincsen akkor mi volt 1993-ban Kiss Norbert 16 éves fiú halála?vele a cigányok végeztek minden ok nélkül.na akkor kezdődött a cigánybűnözés akinek rengeteg idős ember,Szögi Lajos,Prikker házaspár,Marian Cozma,Zarko Sesum,Ivan Pesic,Uros Vilovski áldozatul esett(az idős embereket nem rájuk értettem hanem a g.enyók öltek meg 98 éves nénit meg bácsit.és csak Cozma halt meg de akkor is a többi kézilabdázó is áldozata volt a verekedésnek)és a drágalátos c.igány k.urva mohácsi viktória mind balesetnek nevezi ezeket.akkor a myvip-en is kiírta valamelyik cigány k.úrva hogy jól tették hogy megölték a cozma g.enyót.hát azt hittem hogy megölöm azt a k.úrvát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!