Orbán Viktor zsidó? (kép)
Én úgy tudtam református. vagy mégse? tisztelet jeléül ez kicsit erős, nemde? Gyurcsány akkor miért nem kapta magára anno a sábeszdeklijét?
Te magadra kapnál egy ilyen kis fejfedőt a tisztelet jeléül? :)
persze, méghozzá kínai zsidó, de van benne néger, indián eszkimói vér is.
most mi ezzel a gond?
képzeld, rajtam is volt már, pedig se nem vagyok zsidó, se nem vagyok vallásos.
Orban cigany,akarom mondani felcigany{az anyja az}de Gyurcsany tenyleg zsido.Nem csak mint keppel bizonyitva de tenyleg az:
Sem Orbán,sem Gyurcsány nem zsidó.Gyurcsánynak a felesége az.Orbán pedig katolikus.A gyerekeit a Bazilikában keresztelték meg.,De ennek semmi jelentősége nincs.
Mindeketten miniszterelnökként tették a fejükre a kipát.Ez uis.protokoll.Annnó a SZU vagy a más szoc.országok államfői,pártvezetői is megcsókolták a pápa gyűrűjét,mert a protokoll így írja elő.Róluk sem lehet elmondani,hogy hű de vallásosak voltak.
"Te magadra kapnál egy ilyen kis fejfedőt a tisztelet jeléül? :)"
- Természetesen. Vagy neked égetné a csupasz fejbőrödet?
Orbán nem katolikus,református.
Ráadásul állítólag gyakorolja is a hitét,tehát elég visszatetsző,hogy más vallás jelképeit hordja...
Én pl még nem láttam zsidót rózsafüzérrel futkosni...
"Én pl még nem láttam zsidót rózsafüzérrel futkosni..."
- Miért, keresztényeket láttál kipával futkosni? Jól is nézne ki... bár nem is rossz ötlet; nyáron rendezzünk kipás futást. :D Olyan lenne, mint a magassarkús futás.
Egyébként vallástól függetlenül a keresztények sem engednek a be a templomukba fejfedővel embert, vagy konzervatívabb helyeken akár lengébb öltözetben sem. Ez ugyanilyen dolog.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:51
mi az, hogy az eszkimói beütésről még nem is volt szó???? ne ferdíts, olvasd el az első választ :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!