Orbán Viktor zsidó?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 19:25
11/28 anonim válasza:
Nem zsidó, viszont a zsidók s*ggét nyalja, mint minden Fideszes meg MSZP-s meg LMP-s.
12/28 bumbi02 válasza:
óó.. már megin csak egy pártot hagytál ki. mindenki zsidó s*gget nyal csak a jobbiknem?:) a jobbik pedig teljesen öszintén csak minket szolgálna nem? véletlen se saját zsebet. elhiheted az se másabb mint a többi...tele van ellentmondásokkal a párt, mi lenne ha még kormányhoz is kerülne.
13/28 Külföldi válasza:
És ha zsidó akkor mivan? És ha cigány akkor mivan? Összedől a világ? kitör a 3. világháború? ember... fárasztóak vagytok...
14/28 anonim válasza:
Nem, Orbán nem zsidó.
Orbán egy cigányputriban nőtt fel. Eredeti neve Orsós amit később Orbánra magyarosított.
15/28 anonim válasza:
Nem tudom milyen származású. Bár vannak legendák, miszerint cigány lenne, lehet. Indentitásában nem cigány, szóval tök mindegy, de akár zsidó is lehetne.
http://www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM
ebben a klippben szerepel a családja is, döntsd el milyen származású :D ( ha már ennyire számít...)
16/28 anonim válasza:
Orbán Viktor = A VIKTÁTOR :DDD
17/28 anonim válasza:
Orbán szerintem is inkább cigány, de nyilván a felesége zsidó (a "legjobb" párosítás), azért nyalja a zsidók seg gét. A gyerekei is tipikus zsidó neveket kaptak: Sára, Ráchel.....
18/28 anonim válasza:
Igen, tényleg Orsós volt a neve.
Zsidó kapcsolatok is lehetnek ott, mert egy nem zsidó NEM ad ilyen neveket a gyerekeinek.
19/28 bumbi02 válasza:
mér.. a Dávid is héber név, meg a Salamon is.. I. András is szerinted zsidó volt? mert Salamonnak nevezte el a fiát?
20/28 anonim válasza:
"Gyerekek, nem mindegy? Nekem legalábbis nem a SZÁRMAZÁSÁVAL van bajom, hanem azzal, amit csinál!
Pedro"
Az a baj, hogy a viselkedés elég sűrűn visszavezethető a származásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!