Nem volt még elég ebből az "Orbánt ki kell végezni" című műsorból?
Figyelt kérdés
Olyan unalmas, hogy mindig van itt egy-két válaszoló, aki csak ezt tudja beírni mindenhová2010. nov. 23. 07:38
1/7 anonim válasza:
Ez lett Magyar Bálint oktatási reformjából.
2/7 anonim válasza:
Még csak pár hónapja megy ez a műsor. Messze van még a 8 év.
Ha valaki meg is indokolja,azt a Fideszesek miért nem képesek megérteni?
3/7 anonim válasza:
Miért, te nem vagy felháborodva, hogy zsebtolvajként meglopnak minket?
4/7 A kérdező kommentje:
De, csak azért néha ezt is meg lehet unni! Miért kell a legótvarabb stílusban beírogatni?
Ja és semmi közöm a Fideszhez!
2010. nov. 23. 10:32
5/7 anonim válasza:
Semmi probléma. A "Gyurcsány takarodj"-ból most "Orbán dögölj meg" lett. Ha "akasszuk fel Schiffert" vagy "halál Vonára" lenne, a tábor nem változna. Valamiért úgy érzem, hogy az elégedetlenkedők nagy része nem élt a demokratikus jogával. Akkor mit panaszkodnak, hogy vége a demokráciának? Otthon ült a tévé előtt a seggét meresztve a választás alatt... Az ilyeneknek nem mindegy, hogy demokrácia van vagy diktatúra? A demokráciában magától nem volt hajlandó tenni, majd a diktatúrában meg fog mozdulni? Soha.
6/7 anonim válasza:
12:12 - Én éltem a jogommal, de nem nekem kedvezett a birka többség (és a második helyezett tömeg se).
Persze, meg lehet unni, én nem nézek híreket évek óta, tájékozódom, ahogy tudok és ahogy van időm, és tapasztalom a dolgokat pl. munka terén vagy pl. a családon keresztül és nem minden tetszik, ami zajlik.
7/7 bumbi02 válasza:
az Orbánt ki kell végezni-sek kb olyanok mint a Gyurcsány takarodj-osok.. nem tudják miért, csak skandálják.. persze meg van véleményem mind2 személyről. ennek ellenére ezt tudom kulturált formában is közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!