Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valójában mikor kezd el a...

Valójában mikor kezd el a Fidesz érdemi munkát végezni? Főleg a Fidesz szavazóit kérdezem!

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Október 3-ig még biztosan maszatol, utána jön majd a feketeleves. Annyit már elárultak, hogy tartani fogják a 3,8% hiányt. Akinek van füle és belegondol, az tudja, hogy ez mit is fog jelenteni: megszorításokat, amelyek ellen a Fidesz évekig hőbörögve kampányolt, és amelyek eltörlése reményében őket a sok millió hiszékeny ember megválasztotta.

Jelenleg még a saját hatalmuk megtartása érdekében hitegetik a társadalmat, és reménykednek abban, hogy elég ostobák a választók ahhoz, hogy ne sejtsék, mi vár rájuk.

(bár én nem vagyok, és nem is leszek Fidesz-szavazó)

2010. szept. 18. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Már elkezdte az érdemi munkát.

Rengeteg ajánlószelvényt összeszedtek, hogy ne jusson másoknak.A Közt. Elnök az ő emberük.Indoklás nélkül bárkit lapátra tehetnek, és tesznek is. Gyors tempóban módosítják a törvényeket, igyekeznek bebetonozni magukat.

2010. szept. 18. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem még korai azt várnod, hogy a fideszesek szidják a fideszt. Még nem estek eléggé pofára...

Amúgy meg már rég elkezdték "áldásos" tevékenységüket.

2010. szept. 18. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Érdembeni munkájuk nem is lesz, a hitegetés az megy, de már az sem sokáig érdekli őket... Az elsővel értek egyet.
2010. szept. 18. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem mit vártok !Csodát?

Már feléltük az elmúlt években az unokáink jövőjét is!

Örüljünk,hogy ha a következő öt évben történik valami!!!

2010. szept. 18. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Júliusban betiltották a jelzálogalapú devizahitelezést.

Kilakoltatási moratóriumot vezettek be és törvénycsomagon dolgoznak a bajba jutott lakáshitelesek segítésére.

Átalakították az adórendszert, egy része szept. 15.-én, az intézkedések nagy része jan. 1-jén lép hatályba.

Átalakították a szabálysértésekre vonatkozó büntetőtörvényeket, átalakítások történtek a közigazgatásban, és ott még fognak történni további átalakítások is.

Nyilván ez semmi, ez nem érdemi munka. Tessék sírni, tessék nyavalyogni, mint egy köszvényes vénasszony, hogy soha, semmi se jó, és a kormány sohasem csinál semmit és nekünk mindig csak rosszabb lesz.

Mert az érdemi munka az csakis az, amikor Ferike powerpoint-prezentációt tart, ugrál a monitorok előtt, mint egy bakkecske, és meghirdeti minden idők legnagyobb reformcsomagját. Kéthetetente. Az volt az igazi érdemi munka, az vitte előre az országot abba a remek helyzetbe, ahol most vagyunk.

2010. szept. 19. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!