Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha újból királyság lenne...

Jimmy D. kérdése:

Ha újból királyság lenne Magyarországon, ki lenne a "megfelelő" királynak?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint Orbán,de mások szerint ő azért nem lehetne mert nem felelne meg a feltételeknek.
2010. nov. 19. 23:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%

Orsós Vitya korona nélkül is "kiály"-nak érzi magát!

Ha ő lenne a király akkor ő NEM "alkotmányos monarchiát" akarna hanem egy ellentmondást nem tűrő diktátor király lenne.....lenne?! Hiszen most is az!Igaz, hogy koronája az még nincs, de a diktátori hajlamait már csattogtatja.És ki tudja...jövőre lehet, hogy királlyá is koronáztatja magát :DDDD

2010. nov. 22. 02:22
 22/33 anonim ***** válasza:

Károly-Gusztáv svéd király nem a díszpáholyból nézi a meccset a hanem a többiek közt a D4-es szektorban és tudják ,ismerik a többiek. Mondják is ő itt Erik a favágó ő Swenson az esztergályos mellette Gujdonsen a nyugdíjas főállású alkoholista és ő mellette az az öregúr Guszti asszem ő király ,vagy valami ilyesmi. A meccs után beül ő is mindig velünk 1 fröccsre aztán megy mindenki a maga dolgára.

Ezt nekem a Laci haverom mesélte aki kinn él 30 éve Stockholmban.

A kérdésre is válaszolva Tök mind1 hogy ki kenne a király mert király is lehet sokféle .Persze a magyar mentalitást ismerve valami nagyonflancos királyt szeretnének nem csórót akit a többi király lenéz .Ha telik rá ha nem.

Lehet látványosságnak shownak is beállítani és nyereséget is kihozni belőle... amit persze aztán jól meglehet adóztatni!:DD

Szerintem nincs rá igény és vállalkozásnak is igen kockázatos.

;)

2010. nov. 23. 08:53
 23/33 anonim ***** válasza:
Én nem lennék ellene, de ahhoz sok mindennek meg kéne itt változnia hogy egyáltalán szóba kerülhessen. És ha még az ország készen is állna, akkor sem tudom hogy ki lenne alkalmas és méltó erre a címre.
2010. nov. 23. 10:28
 24/33 anonim ***** válasza:
54%
De könyörgöm a XXI.sz-ban kiráy? Ahol még van, ott sok szava úgysincs inkább csak dísz!
2010. nov. 23. 12:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Igazdvan purgerius,csak disz,de Viktor is eleg lenne csak disznek.
2010. nov. 23. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:
Habsburg Ottó a trónörökös.
2010. nov. 23. 17:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Mr Bikicsunáj
2010. nov. 23. 17:59
 28/33 anonim ***** válasza:
Egyébként miért kéne feltétlen király? A második világháború előtti Magyar Királyságnak sem volt királya, csupán egy kormányzója. Ebben az esetben pedig szerintem Orbán lenne a kormányzó, elhozva teszemazt a második Horthy-korszakot.
2010. nov. 23. 18:59
 29/33 anonim ***** válasza:
Mucsi Zoltán
2010. nov. 23. 20:15
 30/33 anonim ***** válasza:

„Mucsi Zoltán”

Szép idézeteket lehetne összegyűjteni. :)

2010. nov. 24. 01:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!