Hol vannak a Fidesz szimpatizánsok?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben teljesen eltűntek a gyakori kérdésekről. Pedig nem is olyan rég még úgy ajnározták a kormány intézkedéseit. Mi ennek az oka? Leesett a tantusz?2010. nov. 15. 21:04
1/23 anonim válasza:
Ebben az országban nincs Fidesz szimpatizáns. A határokon túl keresd őked.
2/23 bumbi02 válasza:
egyik részük észre vette hogy a fidesz se jobb mint a többi, sőt...
másik részük pedig ilyen tájt éppen a Viktor szoborhoz imádkoznak.
4/23 anonim válasza:
Spec én itt vagyok, de dolgozom így nem érek rá minden nap a gyakorit bújni. És nem örülök, ha valaki szimpatizánsnak hív, szavazó vagyok és nem szimpátiaszavazó.
5/23 anonim válasza:
hogy szidtak anno, mikor kijelentettem, hogy pártsemleges vagyok, és nem megyek a Fideszre szavazni... nos, nálam az előny, mert így minden álszentség nélkül szidhatom az aktuális kormányt :)
6/23 anonim válasza:
"Spec én itt vagyok, de dolgozom így nem érek rá minden nap a gyakorit bújni. És nem örülök, ha valaki szimpatizánsnak hív, szavazó vagyok és nem szimpátiaszavazó."
Fidesz szurkoló vagy, nem szimpatizáns.
7/23 anonim válasza:
Így minden ismeretség nélkül ez egy gyönyörű mondat volt :) Köszönöm, hogy a tükröm vagy :)
8/23 anonim válasza:
Ehhez nem kell ismeretség. A hülye is tudja, hogy a fidesznek programja sem volt. A szurkolók vakon szavaztak rájuk, nem szimpátiából.
9/23 anonim válasza:
Hát, ahogy gondolod, én másképp látom, de azt gondolsz, amit akarsz :)
10/23 anonim válasza:
Szerencsére hanarosan kivégeznek minden fidesz szavazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!