Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan reagálna rá Orbán,...

Hogyan reagálna rá Orbán, hogyha legalább akkora tűntetés szerveződne ellene, mint a 2006-os tűntetések?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%

"A jobbik fel van háborodva, mert egy törvénytervezet szerint külföldről hozhatnának be korlátlan számú katonaságot. Na, ezt csinálná. Már retteg."

Közben meg Vona iráni terrorista gyilkosokat hívna be hogy Budapest utcáin grasszáljanak:

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

2010. nov. 13. 22:55
 12/23 A kérdező kommentje:

"Szeritem állitsuk vissza az mszp-t sokkal jobb lenne !:)"

Szerintem is! Nem a legjobb párt voltak, de legalább hagyták, hogy azt csináljunk amit szeretnénk, nempedig egy középkorias ideológia szerint éljünk!

2010. nov. 13. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

"Nem reális a kérdés, mert a zsidesz még nem adott okot az ilyen megmozdulásokra, az ellenzéknek pedig nincs akkora tábora. Ha mégis lenne, akkor elképzelem amint hajlott korú mamák-papák dobálóznak a műfogsoraikkal és kiabálják, hogy monnyonleeee vagy viffa a nugdíít."

Hozzászólásod hűen tükrözi a Fidesz (és szimpatizánsaik) "tiszteletét" az idős emberekkel szemben. Remélem, rád is ilyen gúnyosan fognak tekinteni a fiatalok, ha majd nyugdíjas leszel.

Nem a zsidesz szimpatizánsok nevében írtam a kommentet. Ezt te is észrevehetted volna a zsidesz szóból. Nem vagyok tiszteletlen a nyugdíjasokkal, azért mert tényeket írok ide. Nagyon szeretném, ha gúnyosan tekintenének rám a fiatalok nyugdíjas koromban, akkor legalább tudnám, hogy megértem azt a kort(75). Mert addigra ez lesz a korhatár. Elmarasztaló kommented arra ad következtetést, hogy te már nyugdijas vagy. Kívánok neked hosszú, békés, boldog éveket szeretteid körében.

2010. nov. 13. 23:01
 14/23 anonim ***** válasza:

"Elmarasztaló kommented arra ad következtetést, hogy te már nyugdijas vagy. Kívánok neked hosszú, békés, boldog éveket szeretteid körében."

Köszönöm, neked is viszont kívánom. Megjegyzem, 30 vagyok, de tudom, mi az a tisztelet az idősebbekkel szemben. Ezt valaki vagy érti, vagy nem...

2010. nov. 13. 23:03
 15/23 doboszoli ***** válasza:
85%

A szokásos módon reagálna:

Ha ÉN szervezem, forradalom, ha te szervezed lázadás, uszítás,anrchia, antimagyar, stb.

2010. nov. 14. 04:57
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

Szeritem állitsuk vissza az mszp-t sokkal jobb lenne !:)

idióta..

2010. nov. 14. 12:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit reagálna, de megérdemelné, ma nemsokára lesz is egy, a következő kedden.
2010. nov. 14. 13:52
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

Miért az Mszp Tényleg szart Rá ,hogy mit csinálhatunk Felőle müködhetett a gárda is Orbánnál meg semmi ! Mivan fél mert félig Cigány ?

kajakra mondom Megörült ez az ország nemveszik észre ,hogy orbán így mégjobban tönkreteszi az országot amit 98tól 2002 ig így is tö nkretett !

Mesterházynak igaza volt mi mindig ellentéte leszünk minden pártnak !

2010. nov. 14. 14:01
 19/23 anonim válasza:
68%

Szerintem olyan hülye a magyar nép, hogy nagy az esélye annak hogy 2014-ben az mszp nyer, márpedig ha ez így lesz, nem sok értelme lesz élni.

Millió érvet tudok az mszp és a fidesz ellen, ha érdekel írj.

2010. nov. 14. 14:27
 20/23 Cirmos kandúr ***** válasza:
Előző is én vagyok, ide írj ha érdekel.
2010. nov. 14. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!