Balogh Zoltán államtitkár szerint most egyeztetik azt az elképzelést, miszerint a rendőr szakközépben a helyek 30 %-át cigányoknak tartanák fenn a felzárkózás elősegítése érdekében. (Lásd a cikk vége felé.)
Köszönöm az eddigieket. Nekem még az is furcsa, hogy ha a cigányok aránya a legmerészebb becslés szerint se több 10 %-nál, akkor most hogy jön ez a 30?
2010. nov. 13. 15:08
12/17 anonim válasza:
Hát ha most Lakatos Gazsit elrángatnák rendőrnek csak úgy, akkor szerintem addig durván visszaélne a hatalmával, amíg ki nem rúgják. Aztán ha most 5 rendőr rabol ki és ver meg, akkor engem már nem vigasztal, ha kirúgják őket. De ez olyan, mint ha előírnák, hogy az Újpest táborában legalább 30% fradistának kell lennie :)
2010. nov. 13. 19:07
13/17 anonim válasza:
Dejólessz kisekell lépnem a kapun és már szétlessz verve a pofám amig eljutok a suliig meg má korházba leszek o_o ERROR HUNGARY !
Warrior 9323
2010. nov. 14. 00:30
14/17 doboszoli válasza:
Voltak már ilyen elképzelések az "átkosban" is, bár nem ilyen nagy százalékban.
A mutatvány megbukott.
Két rossz lehetősége volt a cigó rendőrnek, vagy nagyon meg akart felelni a feladatnak, és sokszor túllőtt a célon, (értsd:túlintézkedett), vagy egyszerűen nem tudta megtagadni a génjeit, és egyszerűen elkurvult.
A törvénytervezet kiagyalójának ajánlom figyelmébe kötelező olvasmányként, Moldova György, Bűn az élet c.
remekművét, ebben hozzáértők beszélgetnek a témáról.(pl.
Tonhauser).
2010. nov. 14. 05:17
15/17 anonim válasza:
A cigányok összetartanak szal a cigány rendőr a cigányt kétlem hogy megbünteti egy esetleges közúti ellenőrzés során ha vmi nem stimmel.
2010. nov. 14. 09:16
16/17 anonim válasza:
10 % a cigány, de a rendőrök 30%-a legyen az. Ez jó nagy marhaság, és diszkrimináció a magyarsággal szemben.
2010. nov. 15. 00:51
17/17 anonim válasza:
Legyen a rendőrök 30%-a náci!!! És akkor rendbe teszik a cigányokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!