Mi minősül 2010-ben hazaárulásnak?
Attól, hogy vmit a zsidók szerveznek, még nem biztos, hogy rossz. Az arabok utálják a nyugatot, már 732-ben is volt konfliktusok. Lehet hibáztatni a zsidókat és az amcsikat, de az iszlám mindig az európai kultúra ellensége lesz.
A nyugat-ellenesség pedig még ma is népszerű a muszlim országokban. És most lehet szidni, de a történelem alapján én simán kinézem az arabokból, hogy ők az agresszor
Az, hogy szeptember 11.-e egy háborús ok volt tény. Rengeteg közvetett és közvetlen agyonhallgatott bizonyíték van arra, hogy egyáltalán nem arabok, hanem az izraeli Mossad (mottója: 'By Way of Deception, thou shalt do War' azaz 'Megtévesztés eszközével háborúzz') követte el a new yorki terrortámadást. Nem is ültek arabok a távirányítású ("boeing home run")gépeken.
Azoknak, akik még mindig hisznek a zsidó média agymosó iszlámellenes hazugságpropagandájának ajánlom az alábbi kiváló magyar nyelvű filmet:
http://www.youtube.com/watch?v=XEopJbcvvQo
ui: én sem vagyok híve a muszlim bevándorlásnak, de eszemben sincs olyanokért vádolni őket, amit nem követtek el.
"Rengeteg közvetett és közvetlen agyonhallgatott bizonyíték van arra, hogy egyáltalán nem arabok, hanem az izraeli Mossad (mottója: 'By Way of Deception, thou shalt do War' azaz 'Megtévesztés eszközével háborúzz') követte el a new yorki terrortámadást. "
Ja persze. És mégis hogyan vitték véghez? És mi érdeke fűződik ehhez Izraelnek? Ne röhögtess már! Afganisztánhoz meg Irakhoz nem kellett 9/11.
"Békén kellene már őket hagyni, ha ők nem kérnek a globalizációból, gyorséttermekből, erkölcstelenségből tiszteletben kellene tartanunk és hagyni őket hagy éljék a saját életüket. Akkor ők sem jönnének ide robbantgatni."
Mi sem kértünk, mégis ránkerőltették.
"Sokan nem fognak szeretni, de szerintem amit orbán csinál az kimeríti a hazaárulás fogalmát."
Nem vágom ezért mért ne szeretnének? Mindenki más is így látja.
"Attól, hogy vmit a zsidók szerveznek, még nem biztos, hogy rossz."
Ezt nevezik hazaárulásnak.
szerintem rohadt egyértelmű mi az a hazaárulás...olyan célból szövetkezel külfölddel, hogy a saját országodat bajba sodord, háborut robbantasz ki, vagy bármi olyan dolog amivel az országodat bajba kevered és külföldre mész segitségér.
erre szerintem egy átlagember ugyse képes. de pl a vezetőség nap mint nap hazaárulást követ el.
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:57
Ha jol tudom Magyaorszagon nagyon szep forgalmat bonyolitanak a gyorsettermek meg a globalizacios cuccok. Tudom te nem jarsz oda de azt se hiszem, hogy kenyszerrel behuzzak az embereket ezekbe az ettermekben vagy merre tapasztaltal ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!