Ismételten köszönjük Fidesz, avagy most Orbán Viktornak személyesen?
Nem volt elég més Kósa és Szíjjártó???
Istenem, azzal segítenének minden devizahitelesen, ha csendben maradnának.
Ja igen bankadó. A magatartási kódexet részben módosították, az m1-en nyilatkozták a bankszövetségtől, hogy a bankadó egy részét a lakosságra hárítják át.
Továbbá válságadó. Révén ez is a lakosságon fog csattani.
Mikor ébrednek már fel az emberek???
Csak könyörgöm, olyan kommentektől kíméljenek meg, hogy mert a szemét szocik, meg az elmúlt 8 év ...
Ja igen, nem vagyok egyik párt híve sem.
Egyetlen hitelem van előtte sem volt és utána sem lesz, lakáshitel és fillére pontosan annyi amennyibe a lakás került,(4millió) saját pénzemből újítom, bútorozom be. És igen amikor felvettük, még elég stabil volt, nem ment fel egy hónap alatt 20Ft-al az árfolyama. És Orbán most már befoghatná a száját, mert most lesz a féléves váltásom, és akkor majd fizetheti ő helyettem, amilyen magas lesz.
Egy régi kérdésben volt mikor lesz az első Orbán takarodj:
az előző egyik hozzászóló belinkelte, hát eddig tartott a narancs álom:-)
"A kormány nem tudja, hogy melyik ujjába harapjon: erősítse a forintot, és ezzel segítse a devizahiteleseket, vagy gyengítse a forintot, és ezzel felpörgesse az amúgy exportközpontú gazdaságot."
Elárulnád mi a rákot exportálsz és milyen nagyságrendben?
"A sok majom mindenre, kifogyott a hűtő? hitel, kerékcsere autón? hitel, most lila nappalit akarok? hitel, most utazni akarok, mert nagyon kedvezményes a hitel? hitel....nagyon sajnálom ám őket."
Én is. Hahahaha...
"Félő hogy ennek a levét nemcsak a kiskeresetűek,de még a gazdagabbak is megihatják."
Mind egytől egyig megérdemli a sok fidesz szavazó barom. Én csak az ellenük szavazókat sajnálom. Bízom benne és nagyon reménykedem, hogy az összes fidesz szavazónak lefoglaja a bank a lakását és az autóját, majd fizetésképtelenség eseten kényszermunkára hajtja őket. Mind megérdemli!!!
"Ha nem veszed fel a hitelt, akkor a mai világban hogyan jutsz lakáshoz? Egész életed kevés lenne ahhoz, hogy kp-ra hitel nélkül meg tudd venni. "
Talán úgy, hogy neki állsz vájkot vetni. Nem a sültgalambért kell tátogni.
"Az a szánalmas, hogy új stadionra "van" pénz, akkor ha annyira gáz a helyzet, azt a pénzt most okosabb, hasznosabb dologra is költhetnék, STADION NEM KELL!"
Sok minden más sem kellene. Én sem a cigányokat itatnám és hízlalnám kórházépítés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!