Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az hogy orosz propaganda?

Mi az hogy orosz propaganda?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam itt a gykn de nem tudom hogy mit jelent ez hogy orosz propaganda?
tegnap 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:

18.

Hát mindenki azt állítja hogy neki van igaza! mert hallottál olyat amelyik azt állította hogy az ellenfélnek van igaza? tehát akkor tulajdonképpen mindenki propagandista te is!

tegnap 21:14
 22/71 anonim ***** válasza:
61%
Magyar külügyet nem ukrán hackerek törték fel és kormányaink párttól függetlenül nem az ukránok seggét nyalja 30+ éve.
tegnap 21:16
 23/71 A kérdező kommentje:

13.

De nem értem, hogy tudok saját magamnak válaszolni? én nekem egy regisztrációm van ,arról hogy tudok magamnak válaszolni? vagy neked több van?

tegnap 21:16
 24/71 anonim ***** válasza:
17%

"hallottál olyat amelyik azt állította hogy az ellenfélnek van igaza?"

- Ezt nevezik liberalizmusnak. Alapelve, hogy szégyelnünk kell magunkat, mert bűnös népek vagyunk és mindig minden a mi hibánk. Liberális mottó, hogy "Szégyellem, hogy magyar vagyok"

Ahogyan Kertész Ákos liberális gondolkodó mondta "a magyar genetikailag alacsonyabb rendű"

tegnap 21:17
 25/71 A kérdező kommentje:

22.

Te kevered az almát a körtével!

azt hogy föltörték a honlapjukat az nem propaganda hanem titkos szolgálat!

tegnap 21:18
 26/71 A kérdező kommentje:

24.

Hát elég undorítóak.

tegnap 21:18
 27/71 anonim ***** válasza:
62%

Magyarországon a kormánypárti propaganda a legerősebb legtöbb helyre elérő és legtöbb pénzből fenntartott. Ami sokszor erősen egybevág az orosz propagandával, vagy kb szóról szóra az.

Ezért fogalom az orosz propaganda.

Konkrét ukrán propaganda nem nagyon jut el így a magyar közönséghez, ha van is ilyen a neten, inkább a nemzetközire lő és angolnyelvű.

De ami már egy kicsit is középutas, vagy minimálisan hajlik rá, hogy az ukránok narratíváját is közölje, az az orosz propagandisták szemében már ukrán propaganda.

tegnap 21:21
 28/71 A kérdező kommentje:

27.

Ezzel igazából semmit sem bizonyított el most azt mondtad hogy szerinted egybevág a magyar kormány közlendője az orosz kormányközlendőjével ezt nem tudom igazolni mert nem láttam egy részt viszont ez nem magyarázza, hogy az oroszok propaganda mi!

tegnap 21:24
 29/71 A kérdező kommentje:
27.. tehát szakszerűen mellé beszéltél úgy hogy a kérdése nem válaszoltál!
tegnap 21:25
 30/71 A kérdező kommentje:
De valahogyan mégis az ukrán propaganda sokkal erősebb ugyanis itt is megjött a lepontozó kommandó úgy látom hogy zsinórban pontoszták le az ukránokkal egyet nem értőket!
tegnap 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!