Mi az hogy orosz propaganda?
18.
Hát mindenki azt állítja hogy neki van igaza! mert hallottál olyat amelyik azt állította hogy az ellenfélnek van igaza? tehát akkor tulajdonképpen mindenki propagandista te is!

13.
De nem értem, hogy tudok saját magamnak válaszolni? én nekem egy regisztrációm van ,arról hogy tudok magamnak válaszolni? vagy neked több van?

"hallottál olyat amelyik azt állította hogy az ellenfélnek van igaza?"
- Ezt nevezik liberalizmusnak. Alapelve, hogy szégyelnünk kell magunkat, mert bűnös népek vagyunk és mindig minden a mi hibánk. Liberális mottó, hogy "Szégyellem, hogy magyar vagyok"
Ahogyan Kertész Ákos liberális gondolkodó mondta "a magyar genetikailag alacsonyabb rendű"
22.
Te kevered az almát a körtével!
azt hogy föltörték a honlapjukat az nem propaganda hanem titkos szolgálat!
24.
Hát elég undorítóak.

Magyarországon a kormánypárti propaganda a legerősebb legtöbb helyre elérő és legtöbb pénzből fenntartott. Ami sokszor erősen egybevág az orosz propagandával, vagy kb szóról szóra az.
Ezért fogalom az orosz propaganda.
Konkrét ukrán propaganda nem nagyon jut el így a magyar közönséghez, ha van is ilyen a neten, inkább a nemzetközire lő és angolnyelvű.
De ami már egy kicsit is középutas, vagy minimálisan hajlik rá, hogy az ukránok narratíváját is közölje, az az orosz propagandisták szemében már ukrán propaganda.
27.
Ezzel igazából semmit sem bizonyított el most azt mondtad hogy szerinted egybevág a magyar kormány közlendője az orosz kormányközlendőjével ezt nem tudom igazolni mert nem láttam egy részt viszont ez nem magyarázza, hogy az oroszok propaganda mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!