Mi az hogy orosz propaganda?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam itt a gykn de nem tudom hogy mit jelent ez hogy orosz propaganda?tegnap 20:58
2/70 A kérdező kommentje:
1.
Úgy látom te sem érted!
tegnap 21:00
3/70 anonim 

válasza:

Mindent annak mondanak, ami az orosz-ukrán háború kapcsán az orosz álláspontot védi, támogatja.
4/70 anonim 

válasza:

Megkérdezem újra: a két szó melyik részét nem érted?
5/70 A kérdező kommentje:
3.
Arra gondolok hogy egy hangzatos szlogen,de senki nem tudja hogy mit jelent
tegnap 21:03
6/70 anonim 

válasza:

A globalista propagandával agymosottak szerint minden orosz propaganda, ami nem az ő eszméiket vallja. Ők csak végletekben tudnak gondolkodni. Ha te bármilyen kérdésben ellent mondasz nekik, akkor orosz propaganda hívő vagy, aki rubelben kapja a fizetését. Nagyon betegek...
7/70 A kérdező kommentje:
7.
Köszönöm így már értem tehát orosz propaganda tulajdonképpen a valóságban nincs!
tegnap 21:04
8/70 anonim 

válasza:

#3 Segítek: Orosz propaganda = orosz propaganda.
9/70 A kérdező kommentje:
9.
És mi az ukrán propaganda?
tegnap 21:07
10/70 anonim 

válasza:

Orosz propaganda amikor az agymosott szerint minden globalista propaganda, ami nem az ő eszméiket vallja. Ők csak végletekben tudnak gondolkodni. Ha te bármilyen kérdésben ellent mondasz nekik, akkor globalista propaganda hívő vagy, aki dollárban kapja a fizetését. Nagyon betegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!