Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az hogy orosz propaganda?

Mi az hogy orosz propaganda?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam itt a gykn de nem tudom hogy mit jelent ez hogy orosz propaganda?
tegnap 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
78%
Melyik részét nem érted?
tegnap 20:59
 2/70 A kérdező kommentje:

1.

Úgy látom te sem érted!

tegnap 21:00
 3/70 anonim ***** válasza:
72%
Mindent annak mondanak, ami az orosz-ukrán háború kapcsán az orosz álláspontot védi, támogatja.
tegnap 21:01
 4/70 anonim ***** válasza:
50%
Megkérdezem újra: a két szó melyik részét nem érted?
tegnap 21:02
 5/70 A kérdező kommentje:

3.

Arra gondolok hogy egy hangzatos szlogen,de senki nem tudja hogy mit jelent

tegnap 21:03
 6/70 anonim ***** válasza:
26%
A globalista propagandával agymosottak szerint minden orosz propaganda, ami nem az ő eszméiket vallja. Ők csak végletekben tudnak gondolkodni. Ha te bármilyen kérdésben ellent mondasz nekik, akkor orosz propaganda hívő vagy, aki rubelben kapja a fizetését. Nagyon betegek...
tegnap 21:03
 7/70 A kérdező kommentje:

7.

Köszönöm így már értem tehát orosz propaganda tulajdonképpen a valóságban nincs!

tegnap 21:04
 8/70 anonim ***** válasza:
53%
#3 Segítek: Orosz propaganda = orosz propaganda.
tegnap 21:05
 9/70 A kérdező kommentje:

9.

És mi az ukrán propaganda?

tegnap 21:07
 10/70 anonim ***** válasza:
62%
Orosz propaganda amikor az agymosott szerint minden globalista propaganda, ami nem az ő eszméiket vallja. Ők csak végletekben tudnak gondolkodni. Ha te bármilyen kérdésben ellent mondasz nekik, akkor globalista propaganda hívő vagy, aki dollárban kapja a fizetését. Nagyon betegek...
tegnap 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!