Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai László miért nem...

Toroczkai László miért nem kritizálja soha Oroszországot, illetve mért ad többször is interjút a Russia Today-nek, ami köztudott, hogy az orosz állami propaganda és dezinformációs tevékenység egyik legfontosabb eszköze?

Figyelt kérdés

tegnap 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Konkrétan mi volt a dezinformáció?
tegnap 20:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nézni, így én nem tudom, viszont a Russia Today ennek egyik legfontosabb eszköze. Na de a valódi kérdés fentebb van.
tegnap 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Pedig ez fontos, mert a libsik szokták a nekik nem tetsző információkat "dezinformációnak" nevezni. Ha pedig semmi konkrét dezinformációról nem tudsz, akkor minek terjesztesz dezinformációról a nem létező dezinformációról ?
tegnap 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Az egész pártot az oroszok hozták létre és pénzelik. De mivel ők a fidesz része, soha nem fogják kivizsgálni, hogy 100 %-ban külföldről finanszirozottak, és orosz érdekeket szolgálnak.
tegnap 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Attól, hogy én magam nem tudok konkrét dezinformációról, mert nem nézek Russia Todayt, még létezik. Titkosügynökökről sem tudok semmit, mégis léteznek, de nem tudom, hogy melyek ők. De ha mégis mondani kellene egyet, akkor alapból a különleges katonai hadművelet kifejezés, amit Putyin talált ki, eléggé ferdít a valóságon. Merjük nevén nevezni a háborút.
tegnap 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

"Az egész pártot az oroszok hozták létre és pénzelik"

Előbb-utóbb kiderül, hogy Oroszország a világ leggazdagabb országa és nagyobb vagyona van mint az összes többi államnak együttvéve :D

tegnap 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Mások meg nagyon dolgoznak a guruló hrivnyáért.
tegnap 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

3.

A jobboldal meg szépen elhallgatja, ami nem tetszik neki, vagy égő számára.

tegnap 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Azért nem kritizálja Oroszországot, mert nincs rá oka. Interjút pedig bárkinek ad, miért pont az utolsó igazmondó médiumok egyikével tenne kivételt?
tegnap 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
RT, meg az igazmondás...:)
tegnap 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!