Miért késnek a kórházak felújításai az uniós pénzek
miatt, mikor volt erre több, mint egy évtized és csak
pár éve vannak befagyasztva?
Figyelt kérdés
A Magyarország Kormánya oldalon hirdetik, hogy az unió pénzei visszatartása miatt nem fejlesztik a kórházakat.
Mert nekem valahogy nem jön össze. Nem csak nem tudom, hogy nem sikerült megoldani ezeket a felújításokat több mint 10 év alatt, de sem tudom, hogy miért uniós pénzekre várnak ebben az ügyben. Ez nem a magyar államnak lenne dolga ezt kifizetni? Miért uniós pénzből kellene ezeket felújítani?
Csak kérdem, mert én nem tudom, csak egy átlagos magyar állampolgár vagyok.
Két héttel ezelőtt, még azt mondta a fidesz, hogy tökéletesek a kórházak. Sőt, nem is lehetne már hova fejleszteni őket. Most akkor hogy is van ez?
ápr. 12. 08:28
2/30 anonim válasza:
Na igen, kb ezért is tart itt az ország, mert ez a magyar átlag.
Gratulálok.
Az EU-nak is lehet.
Kórházi felújítást elhalasztani.
Az, hogy nem adják ide a 28. padra a felújítási pénzt, oké. De ez....
ápr. 12. 08:30
3/30 anonim válasza:
1es, azt se tudják mit hazudjanak már...
Éveik voltak a fejlesztésre de milyen szemét az eu hogy pont most.. pont most nem akar pénzt adni. Az eddigi pénzek hol vannak vajon amit az elmúlt években kaptunk erre? Mert nem az egészségügyi dolgozóknál, és nem a felújításokban
ápr. 12. 08:31
4/30 anonim válasza:
Mert az EU ellopta a pénzünk.
5/30 anonim válasza:
elég gáz, hogy még ezt is tarhált pénzből oldaná meg ... ahelyett, hogy eladná a magánszafarit és abból oldaná meg ... széchenyi is a magánvagyonát ajánlottta a köznek ... nálunk hogy is van, a közvagyont szivattyúzzák át magánkézbe
6/30 anonim válasza:
Elég sokat voltam mostanában kórházakban. És igen, koszos a wc, kábé minden a Kádár korszakból származik, de az egészségügy legnagyobb gondja inkább a szakember hiány. Ezt nem lehet eu-s pénzből megvásárolni. Hogyha azt akarod, hogy legyen orvos, akkor első körben el kell kezdeni népszerűsíteni a mostani tizenévesek között a biológia tárgyat. Onnan még jó egy évtized, mire a gyerek rezidens lesz egy kórházban és még x idő, mire rutinos orvos lesz. És akkor lehet azon gondolkodni, hogy olyan bért adjunk az orvosoknak, amitől megjön a kedvük, hogy ne menjenek Nyugatra dolgozni. Ha szép kórházaink lesznek, attól nem lesz jobb az egészségügy.
ápr. 12. 08:35
7/30 anonim válasza:
Nálunk felújították a kórházat, mondhatni jól néz ki, modern berendezés, mindenhol klíma, de az ellátás ugyanolyan gáz!
ápr. 12. 08:36
8/30 anonim válasza:
7-es Sanszos, hogy a klímát a Lőrinc cége árulta tízszeres áron. Nálunk új kivetítőket kaptak a folyosók. Két méterenként van egy. És egész nap csak reklámok mennek rajta. Mi értelme volt ennek, hogyha nem az, mert valamelyik fideszes vállalkozónak maradta a raktárában pár száz darab és valahova el kellett sütni.
ápr. 12. 08:37
9/30 anonim válasza:
6.
Nagyon szépen leírtad burkoltan, hogy lövésed nincs az egészségügy helyzetéről.
Csak szépen visszabüfögted azt, amit a Facebookon olvastál a több millió szakértőtől.
ápr. 12. 08:38
10/30 anonim válasza:
9-es Akkor mi a baj az egészségüggyel szerinted? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!