Nem kellene mostmár a 3 évtized baloldali szerencsétlenkedése után egy igazi jobboldali pártot megválasztani?
Figyelt kérdés
Medgyessy-Gyurcsány-Orbán, mind baloldali politikusok, bár utóbbi jobboldalinak hazudja magát, attól még keményvonalas baloldali komcsi.
Nem kellene már végre kipróbálni egy IGAZI jobboldali pártot a sok baloldali szerencsétlenkedés után?
Persze nem a minasznákra gondolok, mert ők a fidesz fiókpártja, ez a napnál is világosabb, akinek meg nem, az meg ostoba.
márc. 8. 14:31
A kérdező szavazást indított:
De, kellene már egy jobboldali vezetés
Nem, maradjon továbbra is a baloldal, éljen Orbán!
8 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

Ennyi év fidesz után nekem mindegy már, csak váltsa le végre valaki! Persze a Tisza a legesélyesebb, ezért jövőre megy is az X rájuk.
2/5 anonim 

válasza:

Én egy semmilyen oldali pártot látnék szívesen, amelyik egyszerűen csak jól akar kormányozni.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem már a balos szavazók nagyrésze is ott tart, hogy mindegy kikre, csak legyen már le váltva a Fidesz.
4/5 Alex Fly 

válasza:

Volt jobboldali kormányunk; két alkalommal is. És a baloldali kormány semmivel sem volt rosszabb náluk...
Mindenesetre a jelenlegi szélsőjobbos bűnbandát ideje lenme végre eltakarítani az ország éléről -de ez nem olyan egyszerű...
5/5 A kérdező kommentje:
Mikor volt jobboldali kormányunk? Illetve a mostani az hol jobbos, nem hogy még szélső?
márc. 8. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!