Támogatnátok egy nemzeti kommunista pártot?
Értem ezt úgy, h akkor az összes svábot visszaküldenéd Németországba, az összes horvátot, Horvátországba, a szerbeket Szerbiába, bosnyákokat Boszniába ...és így tovább...????
Így azt hiszem a Magyarország lakossága jelentősen csökkenne......
Aki pedig részben magyar, részben kisebbségi, azzal mi van?! Azt kettéfelezzük?! :O
a kérdező sem tudja mit beszél, túl ellentmondásos a kérdése:
Nemzet megtisztítása => szélsőjobb, ezt akarod
Nemzetek egybeolvasztása => baloldal, na erről nem hallottál
gazdagtól elvenni a pénzt és szegénynek adni => (szélsőbal) anarchizmus, ezt akarod
a javak testvéries felosztása az emberek között => szélsőbal, marxizmus, ezt nem akarod
nemesi rendszer és vagyon visszaállítása =yzélsőjobb, nem akarod
elég érdekes kombinációt választottál, ami nem kommunizmus, hanem inkább kisgyermeki idealista önkényesség
Az utcámban több olyan régi nagy úriház van amelyiket elvették annak idején a gazdájuktól és 'szegény szerencsétleneket' telepítettek bele akik már teljesen amortizálták ezeket a házakat azóta .De nem gond mert az önkormányzat kezdi felújítani nekik.Mivelhogy tőlük bérlik jelképes összegért, már ha meg nem vették szintén jelképes összegért.Ha közelebbről megnézed miféle népek ezek ,rá kell jönnöd, hogy normálisan semmi keresnivalójuk nincs ebben a környezetben. Be kell látnod az sem igazságos ,hogy idejön akárki francsetudja honnan dug egy jó nagyot kikerekedik a hasa ,felmegy az önkormányzathoz igényel egy lakást és kap- míg a másik embernek egy élet munkája kell ehhez.Van ahol egy udvarban 10 család keseríti egymás életét.
Mert fiatal vagy nem tudhatod milyen volt élni a kommunizmusban ,remélem nem is fogod megtudni.
Válaszom NEM.
Kérdező, én támogatnék ilyen pártot!
Nekem is elegem van belőle, hogy diploma nélkül szinte meg se lehet moccanni ebben az országban, és semmibe nézik a fizikai munkát! Továbbá abból is elegem van, hogy az USA, a nyugati kultúra és a nyugatias életmód az egész bolygót meg akarja hódítani!
Fiatal vagyok, akinek hamarosan pályakezdésbe kell fognia, és elegem van belőle, hogy az egyetemista bölcsbaglyokon kívül jóformán senkinek sincsen itt normális munkalehetőség, csak ha külföldre (főleg nyugatra) megy, azt meg én nem szeretném, mert szeretem Magyarországot, a magyar kultúrát, az itteni életet, ha külföldre kéne menni mindenáron, akkor se nyugatra mennék.
A mostani koreai válságban félő, hogy Észak-Korea kormánya el fog bukni és akkor az USA és a nyugati kultúra fogja uralni az egész bolygót. Ezt márcsak morális okokból sem engedhetjük! Több országnak kéne (legalább ideológiailag ha nem is harcban) Észak-Korea oldalára a konfliktusban, hogy lássa az USA, hogy vannak még országok, akik nem kérnek a globalizáló, világhódító, élhetetlen nyugati kultúrából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!