Ki akarok vandorolni hogy jobb életet teremtsen a gyerekeimnek. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Elég volt itt!márc. 28. 12:45
1/11 anonim 

válasza:

Mire mit javasolunk? Ha menni akarsz, akkor menj.
2/11 anonim 

válasza:

Észak-Korea
Az utolsó hely, ahova még nem szivárogtak be a globalista őrületek és engedik egészséges környezetben felnevelni a gyermekeket, minden gender hülyeségtől mentesen.
3/11 anonim 

válasza:

Azt javaslom teremtsél jobb életet a gyermekeidnek. Megérdemlik, hogy jobb életük legyen! Szerintem nem jó, ha a gyerekeknek rosszabb életük van, ezért helyesen teszed, ha mindent elkövetsz az ő jobb életük érdekében!
4/11 anonim 

válasza:

Meglévő gyerekeknek akarsz jobb életet, vagy csak tervezed hogy majd lesznek?
6/11 anonim 

válasza:

várjál ezzel egy kicsit mert lehet,hogy háború közeleg
8/11 anonim 

válasza:

Milyen nyelven beszéltek? Milyen nyelvet vagytok hajlandóak megtanulni?
9/11 anonim 

válasza:

Menjél. Ha 2026-ban nem lesz változás, én is megyek. Nem fogom Oroszországban nevelni a gyerekeimet, azt meghagyom a tehetségtelen, semmirekellő hulladéknak: Orbán népének.
10/11 Senior Séf 

válasza:

Én megvárnám, mi lesz itt Orbán nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!