Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal akarok lefeküdni akiről tudom hogy az uram lesz a gyerekeimnek az apja stb, ez gáz szerintetek?
Figyelt kérdés
Mi cigányok vagyunk.
17 éves vagyok még nem volt senkim.
Én mindenképpen azzal akarok lefeküdni akiről tudom hogy a férjem lesz, tőle lesz gyerekem stb.
Ez gáz szerintetek?
Én valamiért nem tudnék több férfival lenni, csak egyet akarok egész életemben.
Bennem van az hogy ha elvesztem valakivel a szüzességem akkor utána már nem akarok rajta kívül mással lefeküdni.
2017. márc. 16. 21:28
1/9 anonim válasza:
Nem gond helyes felfogás, de sajnos ilyen elég ritkán van + lehet most jönnek undorító gyülölködő beszólások is, de azoktól tekints el, nem gáz.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy összejovok egy fiúval es nem ő vette el a szüzességem.
Elég régi módi vagyok tudom....
2017. márc. 16. 21:38
3/9 anonim válasza:
semmi gond nincs ezzel. csak jol valaszd meg azt A Szemelyt ;)
4/9 anonim válasza:
dehogyis, semmi gond nincs ezzel.
5/9 anonim válasza:
Ilyet itt még nem láttam, ez igen, de ezzel nincs semmi baj :D
6/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek ha ezt elmondom a fiunak akivel foglalkozni akarunk egymással megijed? 😁
Ő már jóval idősebb....
2017. márc. 16. 22:27
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez igy helyes😌 hat olyat keress aki megerti es nem gadjo (ok ezt nem ertik😂)
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp cigány lesz :)
2017. márc. 17. 13:27
9/9 anonim válasza:
Ezzel semmi gond nincs. Szerintem becsülendő hogy így gondolod ezt!
A mai lányok többsége akkora rbnc, hogy na az gáz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!