Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne szeretni a zsidóknak...

Mit kéne szeretni a zsidóknak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Idéznék egy kommentből: "Mindegy, hogy ki mennyit és miért dolgozik, a lényeg az üzlet és a származás. Izraelben sok a "rokon", nyilván a malmukra hajtják a vizet. A zsidók különben is egymást szeretik és nem a magyart (vagy mást), ezt nemrégiben ki is fejtette valami izraeli vezető. Magyarországot pedig a zsidók irányítják. Nem csak a politikában, hanem minden területen. Mindenki, aki nem zsidó, arra való, hogy kiszolgálja őket."

Ilyen hozzáállással mit akartok?

2010. nov. 10. 12:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%
Ha epited, attol fog epulni.
2010. nov. 10. 14:32
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Kevered az okot és az okozatot kérdező.
2010. nov. 10. 15:32
 23/28 A kérdező kommentje:

"A cionisták beszivárognak, korrupttá teszik a vezetőket, és beépülnek közéjük, és csendben nevetnek a markukba"

Perszeeee bizonyára a zsidók miatt lesznek korruptak ugye? -.-

Kár, hogy Magyarország még mindig itt tart!

Főleg az ilyen "a zsidókat irtani kell" című hozzáállás miatt!

Istenem annyira befolyásolhatóak vagytok!

2010. nov. 10. 16:25
 24/28 anonim ***** válasza:
gyógyíts meg a befolyásoltságomból, kérlek! Mondd, miben higgyek! Szükségem van arra hogy megmondd nekem hogy miben kell hinni, mert nem akarok befolyásolható lenni!
2010. nov. 10. 18:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Erről a befolyásolhatóságról csak annyit, hogy ti, zsidó ellenesek mégis honnan veszitek ezeket az atombiztos információkat, hogy a világ uralkodói a zsidók? Ja, hogy az egyik haverotoktól. Ja, értem. Értem én. Meg biztos gyakoriról. De mi vagyunk a befolyásolhatóak, mert nekünk bizonyíték kell. Igen, biztosan. Befolyásolhatóak vagyunk, ti meg nem. Értem. Logikusan gondolkodva végül is, minek kéne bizonyíték ilyesmire? Az már befolyásolhatóságot tükröz.
2010. nov. 10. 19:04
 26/28 anonim ***** válasza:

"Erről a befolyásolhatóságról csak annyit, hogy ti, zsidó ellenesek mégis honnan veszitek ezeket az atombiztos információkat, hogy a világ uralkodói a zsidók? Ja, hogy az egyik haverotoktól."

Például visszaolvasunk a hszek között.

2010. nov. 10. 20:49
 27/28 anonim ***** válasza:
2010. nov. 11. 08:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló linkjeihez nem igen lehet semmit hozzáfűzni. Talán csak annyit, hogy olvassátok el ti is!
2010. nov. 15. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!