Mit kéne szeretni a zsidóknak Magyarországon?
Idéznék egy kommentből: "Mindegy, hogy ki mennyit és miért dolgozik, a lényeg az üzlet és a származás. Izraelben sok a "rokon", nyilván a malmukra hajtják a vizet. A zsidók különben is egymást szeretik és nem a magyart (vagy mást), ezt nemrégiben ki is fejtette valami izraeli vezető. Magyarországot pedig a zsidók irányítják. Nem csak a politikában, hanem minden területen. Mindenki, aki nem zsidó, arra való, hogy kiszolgálja őket."
Ilyen hozzáállással mit akartok?
"Hát nem tudom. Pl. Ausztriában, Svédországban vagy Kanadában elég jól élnek az emberek akkor is, ha "zsidó gyarmatok". Ha mi is olyan színvonalon fogunk élni, akkor felőlem lehetünk "zsidó gyarmat" Hajrá, mindent bele zsidók!"
Ezt a köcsögöt is!
13:19-es
Melyik kommentre gondoltál konkrétan?
"Lenne még egy kérdésem: Ha mi magyarok kerülnénk vezető pozícióba mi rá a biztosíték, hogy nem tekintenének ránk ugyanígy? Miért bűn az, hogy ők meg tudták szerezni azt a "hatalmat" amit mások nem?"
Minden rossz uralkodóra rossz szemmel tekintenek. Ha a magyarok uralkodnának valakiken és rossz uralkodók lennének, akkor ránk is rossz szemmel tekintenének. A cionisták viszont elég speciális uralkodók: gyávák, gerinctelenek, alattomosak, az emberek bizalmát használják ki, és egymás ellen fordítják a népeket. Ez hogymondjam, ad egy kis plussz lendületet az ellenük irányuló gyűlöletnek.
Bizonyítékot szeretnél? Na pont ezt nem fogsz kapni, legalábbis tiszta, egyenes bizonyítékot nem. A legtöbb uralkodó nyíltan kiállt, és azt mondta az leigázott népnek: Én vagyok a ti uratok, szolgáljatok engem!
A cionisták beszivárognak, korrupttá teszik a vezetőket, és beépülnek közéjük, és csendben nevetnek a markukba. Néha eleresztenek egy-egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc
Egyébként megértem hogy mosolyog, én is kicsit viccesnek tartom például, hogy az emberek sokszor megkérdezik maguktól: miért utálja minden nép ennyire a zsidókat, már évezredek óta? Biztos ennyire gonoszak én irigyek vagyunk! Hát persze, ez a leglogikusabb magyarázat! A többi ember a hibás, véletlenül sem a zsidók! (vagy a zsidók nagy része)
Végülis, tényleg nézőpont kérdése. Irigy vagyok én is a cionistákra, mert ők sokkal gerinctelenebbek, kegyetlenebbek, gonoszabbak, kétszínűbbek, és kapzsibbak, (vagy ahogy ők fogalmaznak: talpraesettebbek) mint én vagyok. Ezek a dolgok márpedig erénynek számítanak manapság :(
A zsidó már genetikailag is úgy van konfigurálva, hogy neki uralkodnia kell, mert ha nem, őt nyomják el és uralják le.
Világéletében perifériára volt szorítva és ez adott neki akkora élni akarást és mindenfajta képességet az érvényesüléshez, mert a befogadó társadalom, ahova éppen asszimilálódni akart ( de csak akart ), idejekorán felismerte azt a fajta erkölcsi és emberi, gazdasági morált, ami a zsidót jellemzi, ami homlokegyenest különbözött az un.EMBERI mércétől.
Magyarországgal azért "jártak jól", mert itt a kommunista agymosás következtében a nemzet elveszítette a teljes öntudatát, könnyebb volt leigázni egy olyan népet, ahol tökéletes nyájegyedeket találtak, gyakorlatilag azt kezdhettek a nemzettel, amit akartak, és úgy hajszolták bele a gyarmati sorba, hogy közben elhitették az emberekkel, hogy neked ez ezért + azért jó, ha kell betömték a paraszt száját kicsit több kenyérrel, ha kell visszavettek a "jólétéből", a lényeg, hogy manipulált egyedeket hozzanak létre, akiknek természetes az Ő önkényuralmuk.
Az izraeli vagyok
Na, ettol a frocsogestol aztan szepen fog epulni az orszagotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!