Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg létezik ilyen, hogy...

Tényleg létezik ilyen, hogy egy országban 500 milliárd forintot el lehet lopni a nép pénzéből? Én nem értek ehhez, hogy történhet ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az egész amirol szo van, komolyan igaz?

Azért kérdezem, mert eddig sosem foglalkoztam politikával, nem is értek hozzá, de amilyen cikkeket mostanában láttam, ezek mellett már nem tudok elmenni szo nélkül...

Azt látom, hogy van az MNB elnöke, meg annak az a csúnya kövér gyereke és hogy most derült ki, hogy ez a NER kör az elmúlt években 500 milliárd !!!! Forintot lopott. Hogy tudták ezt megcsinalni és ha most nyomoznak, ugye ebből lesz számukra rendőrségi ügy?

Valamint Orbánnak ehhez hogy van köze? Neki ez miért jó, hogy egy dagadt gyerek, annak az apja, meg a haveri köre 500 milliárdot lophat?

Azért is kérdezem, mert sosem voltam szavazni, de most el akarok majd menni.

Egyszerűen felfordult a gyomrom. Főleg, hogy most láttam egy kórházi videót....

Valaki homályosítson fel.

márc. 26. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
És 10 év alatt, senkinek sem hiányzott… milyen fura.
márc. 26. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
7%

Milyen lopás?

Ha nem tudod bizonyítani akkor rágalmazásnak számít azt tudod?

márc. 26. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Ennél sokkal több eltűnik folyamatosan
márc. 26. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
lopósok a magyarok a cigányaik meg zsidóikkal együtt
márc. 26. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Jóval többet is. És ez nem lopás, ez kőkemény rablás.
márc. 26. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kis tétel ebben az országban és bünti akkor jár, ha csokit lopsz. Még törvényt is módosítottak, hogy meglehessen csinálni, mert MNB-nek nem volt a hatáskörében, hogy műkincset vegyen, alapítványokat hozzon létre amibe sok pénzt tesz. Ez nem csak Matolcsi sara, erről a felső vezetésben mindenkinek tudni kellet, ez nem olyan, hogy egy irodába zsebre teszek egy tollat.
márc. 26. 14:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 Igazad van ez nem lopás volt hanem hűtlen kezelés. Nem ugyanaz a jogi kategória.
márc. 26. 14:19
 8/11 Dongaben ***** válasza:
100%
A mi kis "szaros" kisvárosunk Fideszes polgármestere 400 millióval nem tudott elszámolni ( Pedig eredetileg csak egy 4 milliós szerződés miatt került vizsgálat alá.), és csak abba bukott végül bele, hogy az egyik jobb érzésű képviselő közzé tette, hogy 100 Ft. azaz egyszáz Forintért eladta volna az egyik óvodát mindenestül egy haverjának...:( 500 Milliárd Ft. soknak tűnik? Ez semmi, ahhoz képest, amiről nem tud a köznép.
márc. 26. 15:17
 9/11 A kérdező kommentje:

De ennyi? Ti nem akartok erre magyarázatot hogy hogy lehetséges ez?

Én eddig abban a hitben voltam hogy pár milliárd tűnik el(nem mintha az nem lenne kva sok) de 500 milliárd forint landol pár embernél??? Még azon felül hogy lölő már billiárdos?

Eszem megáll

Totál disszociációban vagyok azóta.

márc. 26. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal többet loptak el a rablók ezalatt a 15 év alatt.

Aki még hisz nekik meg is érdemelné hogy ellopják az összes pénzét.

márc. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!