Orbán Viktor két barátja Mészáros Lőrinc és Garancsi István közösen újítja fel a Citadellát potom 20 milliárdért. Mit tud ez a 2 ember, hogy szinte ők építenek mindent ebben az országban?
"Orbán Viktor két barátja Mészáros Lőrinc és Garancsi István közösen újítja fel a Citadellát potom 20 milliárdért. Mit tud ez a 2 ember, hogy szinte ők építenek mindent ebben az országban?"
Mit tudnak?
Qrva erősek lehetnek ha szerinted ez a 2 ember fogja felújítani az egész Citadellát.
Nekem soha nem fájt hogy gondolkodom, mi lenne aha te is megpróbálkoznál vele? Mert az ilyen baromságok, mint ez a kérdésed, az viszont nagyon fájdalmas.
Kár hogy a hülyeség nem fáj, nem lenne ennyi ostoba ember a Földön.
Gondoltam akinek több esze van egy marék lepkénél az eljut addig, hogy nyilván nem személyesen ők ketten fogják. :)
Ők majd szotyizgatnak Orbánnal a focimeccsen, ahogy szokták és megbeszélik ki melyik tendert nyeri legközelebb.
#5 Tudod ha nem azt írtad volna le hogy "Mészáros Lőrinc és Garancsi István közösen újítja fel a Citadellát" meg hogy "szinte ők építenek mindent ebben az országban" AKKOR igazad lenne. De mivel TE ezt a marhaságot írtad le, így nincsen igazad.
Mi lenne ha azzal a 2 maroknyi lepkével ami eszed neked van, most szépen lepötyögnéd ide, hogy mely CÉGEK azok amelyek a Citadella felújítását elvégzik, hány ember is dolgozik ezekben a cégekben, milyen munkát fognak elvégezni? csak azért hogy megmutasd van egyáltalán minimális fogalmad arról amit kérdezni akartál és nem csak a szokásos ostoba mészárosozás egyik példányát próbáltad előadni.
ZÁÉV Zrt. -> Mészáros Lőrinc
Market Építő Zrt -> Garancsi István
Parancsolj, ha ettől jobban érzed. Mondjuk nem teljesen értem miért fontos, hogy hány ember dolgozik ezekben a cégekben, hisz úgy is Mészáros és Garancsi zsebébe csúsznak majd a milliárdok szokás szerint. :) Nem hiába, megéri a miniszterelnök jó barátjának lenni. Mennyinél is tart már Mészáros? Ja, igen. 400 milliárdnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!