Van ebben az országban bármi amit nem uniós milliárdokból fejlesztettek?
Sétáltam a városban, és arra lettem figyelmes, hogy 5 percenként bele botlok valamibe, amint kint a tábla hogy hány milliárdot adott rá az eu. Van ebben az országban bármi ami a magyar gazdasági sajáte erejéből fejlesztett? Ha nem lennének az eu-s pénzek, akkor az ország valahogy így nézne ki?
🤣, nem!
Van több amit Unio nélkül építettek, az unió is segített, de valamit, valamiért. Ők használják a piacinkat, ezért visszatolnak valamennyit.
"Remélem, azért annak tudatában vagy, hogy az Uniótól kapott pénz nem ingyenpénz, azért keményen teszünk mi is."
Ja Viktorka nem vezeti be a teljes Észak-Korea jellegű diktatúrát, mert fél hogy akkora tuti vége lenne az ingyen pénznek.
#4: Ezzel az Észak-Koreázással nagyon mellélőttél és pont szegény Fletót találtad el... :D
"Ja Viktorka nem vezeti be a teljes Észak-Korea jellegű diktatúrát, mert fél hogy akkora tuti vége lenne az ingyen pénznek."
Bírom az ilyen elvakult embereket. Habár én utálom Orbánt, ettől függetlenül kedves kérdező nem vagy képben a dolgokkal. Milyen ingyen pénzről beszélsz? Szerinted a nyugati országok jófejségből ingyen adnak pénzt? Elárulom, hogy nem.
Egyrészt van egy közös kassza amibe az unió minden országa fizet be. Igen, Magyarország is. Majd ezt a befolyt összeget szétosztják az unió országai között. Az igaz, hogy Magyarország jelenleg még többet kap, mint amennyit befizet, viszont a nyugati országok mégis jobban járnak. Miért is? Azért mert megkapták a piacainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!