Mészárost sokan vádolják, hogy ellopja az Uniós pénzeket. Miért nem perel? A bíróságon bebizonyíthatná ennek ellenkezőjét! Fél a lebukástól?
5 mondjuk azért, mert a nem-propaganda sajtónak nincs végtelen pénze egy évekig tartó pereskedésbe belefogni? Azért orbán eléggé profi lopásban, nem úgy kell elképzelni a bizonyítékot, hogy nokiás dobozban pénzt adot mészárosnak, vagy mikrofonba mondja, hogy a közbeszerzést dierkt úgy írták ki, hogy annak mészéros ajánlata feleljen meg csak, vagy hogy megfélemlítettek másokat, hogy nehogy ajánlatot merjenek adni, különben rájukszáll a nav.
orbán már tapasztalt, tanult a korábbi kormány és a saját hibájából és általában túlárazott közbeszerzésekkel, nemzetgazdasági érdeknek kikiáltott, közbeszerzés nélküli üzletekkel lop el milliárdokat. Amíg ő van kormányon, addig ezeket nehéz bizonyítani, mert nincs hozzáférése a fideszen kívül másnak a szükséges adatokhoz.
#4.
Pedig ez általában úgy szokott működni, hogy akit zavar valami, az perli be a másikat. Magyarázhatod ezt a mantráddal, de te is tudod, hogy amit írsz, az csak félrebeszélés.
Most képzeld el a következő helyzetet. Mészáros a szomszédom. Mészáros minden délután áthívja a barátait és bográcsoznak/grilleznek/égetnek, a szél pedig a füstöt mindig az én kertembe hozza, ami engem felháborít.
Na ki perel be kit?
1. Én Mészárost, mert [a korábban ismertetett körülmények miatt].
2. Mészáros engem, hogy bizonyíthassa, hogy nem is szokott grillezni/égetni?
Na ugye... A kérdés annyira elrugaszkodik a valóságtól, hogy az hihetetlen.
7. idézz már, hogy én (4es, akinek írtál) hol állítottam, hogy Mészárosnak kellene beperelnie másokat??
8. így van, a végén fizetné a perköltséget. A perekkel viszont az a gond, hogy évekig elhúzódnak és addig nem fizet mészáros. Strasbourgnak semmi köze egy ilyen perhez. Ha egy magyar azt állítja egy másik magyarról, hogy lop, az a magyar bíróságra tartozik.
"idézz már, hogy én (4es, akinek írtál) hol állítottam, hogy Mészárosnak kellene beperelnie másokat??"
Mégis lepontoztál.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!