Izrael miért kiváltságos az eddigi Magyar kormányok számára, minden más lényegtelen?
Hát nézd meg,hogy a parlamentben, a TV-ben,a művészek között,a bankokban és minden olyan helyen,ahol sok pénzért szinte nem kell semmit csinálni szinte csak a zsidók vannak.
Te primitív lény. Szerinted bankban alig kell valamit csinálni?
Tanultál volna inkább az ostoba, szájadba rágott fröcsögés helyett!
Miért szeressék a magyarokat? te szereted a zsidókat? nem
na akkor innen indítunk!
Inkább az kéne, hogy a magyarok is a magyart szeressék:)
Az meg nem tudom miért baj, hogy a zsidók összetartóak. Így érhet valamit egy nemzet...
"Mert azoknak több eszük van és nem hagyják magukat."
Ja, vagy úgy! Hát aki olyan hülye, hogy ennyire hagyja magát, az magára vessen, ne másokat hibáztasson. :D
Most a zsidózástól tekintsünk el.
Politikailag inkább az lehet a dologban, hogy Magyarország Amerikai oldalán áll, vele "szövetséges" (pl. a Közel-Kelet helyett), az USA pedig Izraelt támogatja. (Pl. az USA megvétóz minden "büntetést", szankciót, ami Izraelt érintené.) Ez is benne lehet a pakliban, de nem 100%, lehet ezer más oka is.
11:45
Persze, tök jó, hogy kivásárolnak alólad mindent, munkát adnak, téged meg RABSZOLGAkörülmények között dolgoztassanak a saját hazádban, a volt földeden, ÉHBÉRÉRT?
Ne merd magad Magyarnak nevezni, teee... !!!!!
Látom szokás szerint egyesekből árad az értelem...
Nem fogom elmagyarázni, miért hülye a sok zsidózó, cionistázó, felvásároljákazországotozó, mert már ezerszer elpofáztam, nem csak én, hanem még sok más ember. De falra hányt borsó, vallással szemben nem érdemes tényeket szembeállítani. A vak hit ellen úgyse érnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!