Ez a pride felhajtás csupán csak zseniális elterelés arról, hogy letesztelik az elmaszkírozott embereken az arcfelismerő szoftver hatékonyságát, a nagy testvér működését?
Én úgy tudom, hogy nem tíltották be a Pride-ot, hanem csak kőkemény büntetésre számíthatnak a valószínűleg rekordszámú felvonulók.
Ez egy teszt, mivel így letesztelhetik az arcfelismerő szoftver teljesítményét, melyet már alkalmazhatnak.
Ugyanakkor ez egy újfajta bevételi forrás is lesz.
Ennél jobb alkalom nincs is ennek a rendszernek a kipróbálására. Ez már az utolsó lépés a nagy testvér végső működésének megkezdése előtt.
Én arra leszek kiváncsi, hogy vajon az arcfelismerő rendszer a kifestett férfiakat és nőket milyen hatékonysággal képes beazonosítani. De az, hogy fedetlen kifestetlen, elmaszkírozatlan arccal vonúlnak az emberek egyenlő lesz egy biztos befizetésre váró csekk megérkezésével.
itt a fő kérdés, hogy az arcfelismerő rendszer a nőnek maszkírozott férfiakat milyen hatékonysággal tudja felismerni. Ennek a rendszernek a bevezetése valódi áttörés lesz a közbiztonságban.
Tehát erre van ez a nagy felhajtás és reklám, én buzdítok mindenkit, hogy felismerhetetlenségéig elmaszkírozva járja végig a pride útvonalát. Igaz, ha az arcodat elmaszkírozod, elrejted, akkor már eleve nem lehetsz büszke sem, hiszen nem vállalhatod fel magad.
Itt egy forrás. Ez egy másfél perces euronews videó, melynek utolsó mondata a leglényegesebb:
www.youtube.com/watch?v=Cz1cwMYl6ho
Ez egy zseniális módja a pride felfújásának vagyis az ingyenes tesztelők toborzásának, ugyanakkor egész szép kis összeget be lehet gyűjtögetni az államkasszába, ha több tízezer ember menne el oda.

Tulajdon képen egy pride-on részt vevő megjelenése félrevezetőbb, mint egy olyan ember megjelenése, aki egy közintézménybe lép be. Ez egy kihívás.
Mint ismeretes , sokan teljesen kivetkőzve magukból, kifestett arccal vonulnak. Ez egy igazi kihívás arcfelismerő tesztelésére és a szavazás okán erről papírja van a kormánynak, hogy ezen a rendezvényen ezt megteheti.
Ráadásként pont a megfizethető, de mégis megterhelő büntetés teszi az eseményt olyan tiltott gyümölcsé, amely még azok számára is édesnek tűnik, akiknek eddig eszükbe sem jutott elmenni erre a rendezvényre.

"kifestett arccal vonulnak. Ez egy igazi kihívás arcfelismerő tesztelésére"
Az arcfelismerő ilyen esetekben nem képes biztosan detektálni, vagy fals eredményt tud hozni, akármilyen fejlett. Még a kínai rendszer is átverhető.
Elmagyarázom.
Mert a csak kamerakép alapján nem lehet biztos felismerést végezni akkor, ha bármilyen zavaró tényező van, vagy az arc bizonyos mértéknél jobban elváltoztatott, takart.
Ennek az az egyik veszélye, hogy te ott sem voltál, de véletlenül téged hoz ki a legközelebbi találatnak (egy eset, a képen látható személy a valóságban Ordas Ráhel, de a szoftver ezt detektálja: 68%-ban Úkúti György, szül. Budapest, 1984.06.08. anyja neve:Gyöngy Ida), miszerint a felvételen az egyik szereplő te vagy. Ezek a tévedések annál nagyobb valószínűségűek, minél nagyobb adatbázisban próbál hasonlót keresni egy ilyen fejlett felismerő szoftver, mert akkor nagyobb eséllyel fog hasonlót találni ahhoz, amit lát.
Ha lidarral kombinálják, akkor sokkal pontosabb a felismerés, de a lidar is csak néhány 10 centiméter távolságból pontos arcfelismerési célokra, ilyen van az iPhoneokban. A lidar nélküli telefonok átverhetők fotóval. Van életszerűség detektálás, de ez is átverhető. Az elektromos autókban van olyan lidar ami nagy távolságokat pásztáz, de arcfelismerésre ez a fajta már alkalmatlan, csak tereptárgyak távolságának felmérésére tökéletes. A Teslákban ált. csak kamera van és nincs lidar, szokott is tévedni.

Nem ez az egyetlen célja, de ez is a célok közé tartozik. Ez egy nagyszabású társadalmi kísérlet, ami azt méri fel, hogy:
1. Elfogadja-e a nép alkotmányos alapjogok korlátozását, ha nekik nem szimpatikus polgártársaira vonatkozik?
2. Elfogadja-e a nép, hogy arcfelismerő rendszereket vessenek be ellene, ha azokat elsőként neki nem szimpatikus embertársai ellen vetik be?
3. El lehet-e szívni valamennyi szavazót a Mihasznák Borzalom táborából?
4. Bele lehet-e rángatni a Tiszát abba, hogy egy népszerűtlen dolgot védelmezni kényszerüljön és erre fel lehet-e építeni egy karaktergyilkoló hazugságkampányt arról, hogy a Tisza a "b.zipárt"?
5. El lehet-e terelni a közbeszédet az ország súlyos és valós problémáiról egy valójában teljesen mellékes, az év 365 napjából egyetlenegyet érintő rétegproblémára?
6. Át lehet-e csatornázni, az ősi náci és kommunista módszerrel a társadalmi elégedetlenséget egyetlen, feláldozható, népszerűtlen, védekezni képtelen, 5-6%-os kisebbség ellen, hogy a társadalmi elégedetlenség és gyűlölet semmiképp se a kormány ellen irányuljon, hanem rajtuk vezessék le a "fölösleges" indulataikat az emberek?
Tehát NEM egyetlen cél van, hanem legalább hat, és ha abból csak egy-kettő is bejön, az a magyarországi rezsimnek már nettó nyereség!

Hallottam összeesküvés elméletet arról, hogy egy újfajta amerikai szoftvert és hardvert akarnak tesztelni ezen a rendezvényen, amelynek még a létezése is titkos.
Már a Biden kormányzat idején készítették az eszközöket, Trump pedig megegyezett az Orbánnal valamelyik CPAC-en, hogy támogatásáért és folyamatos vétózásért az EU-ban cserébe itt élesben letesztelheti a rendszert, mindehez kapóra jött az is, hogy a MI Hazánk már évek óta rinyál a pride betiltásáért.
Nekem összeesküvés elméletnek tűnik, de amióta Trump Ukrajna felosztásáról kezdett beszélni már egyre hitelesebb ez a mese.
Azt mondták az egyik ilyen videóban, amit töröltek már a youtube-ról sajnos, pedig be akartam linkelni, hogy Magyarországon tesztelik ezt az eszközt.
Kerestettem a a mesterséges intelligenciával is a videót, de az sem talált semmit.
Ha valaki talál más forrást erről, kérem az linkelje be, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!