Mit gondoltok a Siófoki arcfelismerős kamerákról ?
Figyelt kérdés
Ti mennyire tartjátok elfogadhatónak Azt a kamera rendszert amit Siófokra akar telepíteni a Siófoki polgármester? Aki nem hallott még róla arcfelismerős kamerákat akarnak telepíteni a buli negyedbe a Petőfi Sétányra. Egy Kínai cég a DAHUA akiknek a kameráikat az ujgurok megfigyelésére is használják. Ti mit gondoltok erről az ötletről, hogy ilyen rendszer legyen Siófokon vagy akár más nagyvárosokban ? Egyáltalán mennyire marad ez az országban meg vagy ehez bizonyos Kínai állami szervek hozzá férnek ?
Ez jön majd mindenhol ha a fidesz nyer, mert haverkodnak, üzletelnek Kínával és ott mindenhol ezek vannak + a fidesznek is jó ha követni tudják azokat, akik fidesz-ellenesek.
2021. jún. 13. 10:05
3/25 anonim válasza:
Ott tudtommal az elvtársak vannak, de mint mondtam, ha ők hakniznak kínával főleg egy Orwelli NWO-s technológiával az rendben van. Tüntetés nem valószínű, ha a Fidesz csinálná természetesen lenne.
2021. jún. 13. 10:06
4/25 anonim válasza:
Én mind tisztességes polgár, minden bűnmegelőzési és bűnüldözési technikát támogatok. Nekem semmi bajom nem lehet abból, ha rögzít egy kamera. (Amúgy nyilván eddig is ezerszer felvett már engem egy-egy kamera, eddig se lett belőle bajom.)
2021. jún. 13. 10:09
5/25 anonim válasza:
Ennyire demokratikus az ellenzeki osszefosas polgarmestete
2021. jún. 13. 10:09
6/25 anonim válasza:
Szóval, ha azt mondanák itt a kötelező chip vagy óra felvennéd?
2021. jún. 13. 10:11
7/25 A kérdező kommentje:
Ja Siófokon "független" a polgi nem Fideszes
2021. jún. 13. 10:11
8/25 anonim válasza:
7) "független" jò vicc
2021. jún. 13. 10:15
9/25 anonim válasza:
Vissza is mondom a siófoki nyaralást. Semmi köze nincsen hozzá senkinek,hogy mit csinálok a Petőfi-sétányon.
Kizárag akkor elfogadható, ha a független rendőrség üzemelteti és törli az adatokat x napon belül. Továbba indokolt a kamera felszerelése és csak bűncselkmény gyanúja esetén használják fel az adatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!