Mit gondoltok a Siófoki arcfelismerős kamerákról ?
Ti mennyire tartjátok elfogadhatónak Azt a kamera rendszert amit Siófokra akar telepíteni a Siófoki polgármester? Aki nem hallott még róla arcfelismerős kamerákat akarnak telepíteni a buli negyedbe a Petőfi Sétányra. Egy Kínai cég a DAHUA akiknek a kameráikat az ujgurok megfigyelésére is használják. Ti mit gondoltok erről az ötletről, hogy ilyen rendszer legyen Siófokon vagy akár más nagyvárosokban ? Egyáltalán mennyire marad ez az országban meg vagy ehez bizonyos Kínai állami szervek hozzá férnek ?
Engem a közterületen elhelyezett kamerák nemzavarnak.
Az sokkal jobban zavar amit azorbán és bandája csinál ebben az országban. A 30 000 halott a politikai megkülönböztetés a közpénzek ellopása az hogy egyre csak a lemaradt országok között emlegetik Magyarországot a strómanok mesés vagyonosodása az orbán pereputty mesés gazdagodása a sok szegény ember a hazudozás, stb-stb.
Utálom a kamerákat.
Ez alól egy kivétel volt, amikor az exem azzal vádolt meg a rendőrségen, hogy a nálam maradt ( a frászt) kulccsal besurranva 1 milliót loptam tőle.
És volt ég egész délután amire nem volt alibim, mert otthon feküdtem 39 fokos lázzal.
Akkor milyen jól jött a bekamerázott kapunk.
Szerintem az Enyingi, védelmi pénzt szedő ciganybandák nem örülnek a kameráknak.
Így hát én helyeslem a felszerelésüket.
(Fogalmam sincs a siófoki politikáról)
17/
Nem a kamerákkal van baj, hanem a hozzájuk használt megfigyelési technológiával. Eddig ilyen nálunk még nem működött.
"Ez jön majd mindenhol ha a fidesz nyer"
Nem csak ez. A kínai ujgurirtás mintájára nemzeti magyarirtást is terveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!