Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Siófoki...

Mit gondoltok a Siófoki arcfelismerős kamerákról ?

Figyelt kérdés

Ti mennyire tartjátok elfogadhatónak Azt a kamera rendszert amit Siófokra akar telepíteni a Siófoki polgármester? Aki nem hallott még róla arcfelismerős kamerákat akarnak telepíteni a buli negyedbe a Petőfi Sétányra. Egy Kínai cég a DAHUA akiknek a kameráikat az ujgurok megfigyelésére is használják. Ti mit gondoltok erről az ötletről, hogy ilyen rendszer legyen Siófokon vagy akár más nagyvárosokban ? Egyáltalán mennyire marad ez az országban meg vagy ehez bizonyos Kínai állami szervek hozzá férnek ?

[link]

[link]

2021. jún. 13. 10:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
szerintem nem rosz dolog főleg a zsebtolvajok miatt
2021. jún. 13. 10:23
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
10) A Petőfi-sétányon ez meg se kottyan.Igaz legtöbben a Balstonban nyomják nagyban
2021. jún. 13. 10:24
 13/25 A kérdező kommentje:
#8 Nyilván azért van idézőjelben ,mert elvileg független gyakorlatilag meg a komplett ellenzék támogatta. Cseh Katalin még el is jött kampányolni Siófokra anno
2021. jún. 13. 10:27
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok technofób, szóval nem zavarna a dolog. Merészet mondok, még a chip sem zavarna, ha cserébe az összes kártyát, útlevelet, iratot, akármit ki lehetne dobni a fenébe. Önmagában egy technológia, ami hatékonyabbá tesz amúgy is meglévő feladatokat (bűnüldözés, azonosítás), nem hozza el az orwelli diktatúrát. És vica versa, technológia nélkül sincs akadálya orwelli diktatúra bevezetésének, ahogy arra már rengetegszer volt is példa a történelemben.
2021. jún. 13. 10:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a technológia a legmagasabb szintű MEGFIGYELÉSRE kifejlesztett, ami hasonlatos a Snowden feltárt mobiltelefonos megfigyelésre. Ez utóbbi indoka a terrorizmus, a siófokinak a bűnmegelőzés. Mindkettő felhasználható bárki megfigyelésére és nyomon követésére.
2021. jún. 13. 10:48
 16/25 anonim ***** válasza:
31%

Engem a közterületen elhelyezett kamerák nemzavarnak.

Az sokkal jobban zavar amit azorbán és bandája csinál ebben az országban. A 30 000 halott a politikai megkülönböztetés a közpénzek ellopása az hogy egyre csak a lemaradt országok között emlegetik Magyarországot a strómanok mesés vagyonosodása az orbán pereputty mesés gazdagodása a sok szegény ember a hazudozás, stb-stb.

2021. jún. 13. 10:54
 17/25 anonim ***** válasza:

Utálom a kamerákat.

Ez alól egy kivétel volt, amikor az exem azzal vádolt meg a rendőrségen, hogy a nálam maradt ( a frászt) kulccsal besurranva 1 milliót loptam tőle.

És volt ég egész délután amire nem volt alibim, mert otthon feküdtem 39 fokos lázzal.

Akkor milyen jól jött a bekamerázott kapunk.

Szerintem az Enyingi, védelmi pénzt szedő ciganybandák nem örülnek a kameráknak.

Így hát én helyeslem a felszerelésüket.

(Fogalmam sincs a siófoki politikáról)

2021. jún. 13. 11:09
 18/25 anonim ***** válasza:

17/

Nem a kamerákkal van baj, hanem a hozzájuk használt megfigyelési technológiával. Eddig ilyen nálunk még nem működött.

2021. jún. 13. 11:14
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"Ez jön majd mindenhol ha a fidesz nyer"

Nem csak ez. A kínai ujgurirtás mintájára nemzeti magyarirtást is terveznek.

2021. jún. 13. 11:17
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
A Siófoki Kínai kamerák szúrják a fidesz banda szemét de a Fudán egyetem idehozatala vagy az orosz kémbank az rendben van ugye?????
2021. jún. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!