Szép új világ itthon is... nem úgy volt, hogy az EU-ban le vannak tiltva az arcfelismerők?
"A kameráink egyebek mellett arcfelismerő rendszerrel rendelkeznek. Ez praktikus azt jelenti, hogy ha az operátor személyzet kiszúr egy zsebtolvajlást, vagy akár verekedést, az ott rögzített arcot a rendszer kamerái a tömegben keresik, felismerik, ezzel az elfogást a biztonsági személyzet, illetve a rendőrség számára nagyon gyorsan lehetővé teszik."
Ha csak valaki nem akar ehhez hasonló bűntényeket elkövetni, nem értem miért zavarja..én támogatom! Én szerintem a közbiztonság mindennél fontosabb, és mivel mindenki kezében ott vannak az okos eszközök (telefon, óra, karkötő stb) ilyen kamera rendszer nélkül is simán megfigyelhető lenne/lehet bárki..
Minden diktatúra ott kezdődik, hogy "ha nincs rejtegetnivalód nem kell félned"...
És nem értem miért értékelitek ennyire felül a biztonságot.
Nem fogom ezredszer ideírni azt az elcsépelté vált de örökérvényű Benjamin Franklin idézetet az alapvető szabadságról meg az átmeneti biztonságról pedig iideillene.
Egyre jobban gondolkodom nem lenne-e jobb egy Amish faluba költözni. Lassan az is jobb lesz mint az átlag világ.
4
Költözz, de ha 4-5-en kirabolnak ne szaladj a rendőrségre..oldd meg magad!
4/6: sajnos úgy néz ki, a technika fejlődésével felnőtt egy befosi korosztály is, akik szatyorral a fejükön járnak vásárolni, meg páncélzatban mernek csak biciklizni.
Az ilyenek akár rabszolgának is elmennének, ha a gazdájuk megvédi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!