Szerintetek is Magyar beszédei intellektuálisan, Orbánéi retorikailag erősebbek?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Orbáné minden szempontból gyengébb, hiszen gyűlölködik, poloskázza a magyar embereket majd kínosan magyarázgatja a magyarazhátatlant
2/9 anonim 

válasza:

Magyar Pétert a Fidesz nevelte ki.
Ergo minden lepereg róla és pofátlan.
Ezért van bajban a Fidesz.
3/9 anonim 

válasza:

Már csak a forradalomról nem emlékezett meg senki.
4/9 anonim 

válasza:

Pszicho Peti intellektuálisan a mélyponton van.
5/9 anonim 

válasza:

1, te is tudod, hogy kamuzol. Petyát poloskázta, mert titokban felvette a feleségével folyatott beszélgetést.
Hagyjuk már a köteles beszédet. Szerinted a többiek annyira hülyék, hogy komolyan bekajálják ezt a szart? Mindenki tudja, miről van szó, csak most megint feltaláltátok a spanyolviaszt, és tényleges teljesítmény helyett ügyeskedésbe kezdtetek.
6/9 anonim 

válasza:

Intellektuálisan szerintem mindkettő béna volt.
Retorikailag Orbán valaha nagyon jó volt, de szerintem elfáradt, 15-én egy bolond öregember hápogását hallottuk.
MP-nek ellenben szerintem elég jó napja volt, kicsit érezhetően rekedt volt de a valahavolt egyik legjobb beszédét így is lehozta.
8/9 anonim 

válasza:

5-ös azt mondta, hogy poloskák, nem poloska.
9/9 anonim 

válasza:

#3 Ott voltam a Tisza ünnepségén. Volt valami fidesztől örökölt programozottság a műsorban, de remek előadások voltak és igazán brilliáns válogatást fogadhattunk be. Oké, MP a szokványos mondataiból is becsempészte a fontosabbakat, de jó, ütős, jól felépített beszéd volt, és egyébként a kilógónak gondolható rész is az ünnepnek szólt amellett, hogy ezen keresztül nekünk is. Fenn van a youtube csatornájukon, elég bedobni fülbe utazáskor vagy nemszeretem kötelező agyatlan feladatokkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!