Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is Magyar beszédei...

Szerintetek is Magyar beszédei intellektuálisan, Orbánéi retorikailag erősebbek?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Orbáné minden szempontból gyengébb, hiszen gyűlölködik, poloskázza a magyar embereket majd kínosan magyarázgatja a magyarazhátatlant
tegnapelőtt 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Magyar Pétert a Fidesz nevelte ki.

Ergo minden lepereg róla és pofátlan.

Ezért van bajban a Fidesz.

tegnapelőtt 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Már csak a forradalomról nem emlékezett meg senki.
tegnapelőtt 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Pszicho Peti intellektuálisan a mélyponton van.
tegnapelőtt 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

1, te is tudod, hogy kamuzol. Petyát poloskázta, mert titokban felvette a feleségével folyatott beszélgetést.

Hagyjuk már a köteles beszédet. Szerinted a többiek annyira hülyék, hogy komolyan bekajálják ezt a szart? Mindenki tudja, miről van szó, csak most megint feltaláltátok a spanyolviaszt, és tényleges teljesítmény helyett ügyeskedésbe kezdtetek.

tegnapelőtt 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Intellektuálisan szerintem mindkettő béna volt.

Retorikailag Orbán valaha nagyon jó volt, de szerintem elfáradt, 15-én egy bolond öregember hápogását hallottuk.

MP-nek ellenben szerintem elég jó napja volt, kicsit érezhetően rekedt volt de a valahavolt egyik legjobb beszédét így is lehozta.

tegnap 02:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem szabad hinni.
tegnap 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
5-ös azt mondta, hogy poloskák, nem poloska.
tegnap 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
#3 Ott voltam a Tisza ünnepségén. Volt valami fidesztől örökölt programozottság a műsorban, de remek előadások voltak és igazán brilliáns válogatást fogadhattunk be. Oké, MP a szokványos mondataiból is becsempészte a fontosabbakat, de jó, ütős, jól felépített beszéd volt, és egyébként a kilógónak gondolható rész is az ünnepnek szólt amellett, hogy ezen keresztül nekünk is. Fenn van a youtube csatornájukon, elég bedobni fülbe utazáskor vagy nemszeretem kötelező agyatlan feladatokkor.
tegnap 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!