Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz intellektuális...

A Fidesz intellektuális fölényét az IS mutatja, hogy őket támogatja a hazai művészek és hírességek színvonalsabbik része?

Figyelt kérdés

A Fidesz intellektuális fölénye napról napra bebizonyosodik, elég csak ránézni az ellenzékiekre. Vannak bajok az országban, de ha el akarjuk kerülni a csődöt, ne bízzuk rá ezekre a hatalmat soha. Viszont a minőségibb művészek és hírességek is Fideszesek, ezzel bizonyítva, hol található a intellektuális fölény.

Grófó: Irdatlan sok megtekintéssel rendelkező előadóművész, hazánk elsőszámú mulatós legendája. Még az itteni ellenzékieknél se csodálkoznék ha kiderülne, hogy ismerik a számait.

Schobert Norbi: Soha egyetlen egy hazai testépítő vagy személyi edző nem fogyasztott le annyi embert, mint Norbi. Pedig ezekből a körökből rendszeresen támadják, nyilvánvalóan frusztrációból.

Győzike: Nem a legértelmesebb kés a fiókban, kicsit bugyuta de mégis egyszerű cigánygyerekként többre vitte, mint a legtöbb diplomás az országban. Példaképként tekint rá sok százezer magyar és cigány ember is.

Tóth Gabi: Róla nem kell beszámolnom, egy igazi ikon.

2022. okt. 29. 12:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

🤣🤣🤣

Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy trollkodsz, vagy komolyan gondolod, de aztán elolvastam kik a színvonalas művészek és hírességek...

🤣🤣🤣

2022. okt. 29. 12:23
 2/21 anonim ***** válasza:
10%

1#

Hát, nem Alföldi Róbert, aki a János vitéz tündéreiből k_rvát csinált.

Vagy, szerinted ki színvonalas művész?Lakatos Márk?

A baloldalon őket tolják.

2022. okt. 29. 12:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
#2 Magyarországon nem nagyon szerepeltetnek a médiában színvonalas művészeket.A színvonalas művészeket emiatt az átlag emberek nem ismerik.
2022. okt. 29. 12:28
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagy Ferót, a nemzet csótányát kifelejtetted.
2022. okt. 29. 12:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a legértelmesebb kés a fiókban"

Nem a legélesebb kés a fiókban. Ezt meg így mondják.

2022. okt. 29. 12:32
 6/21 A kérdező kommentje:

"🤣🤣🤣

Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy trollkodsz, vagy komolyan gondolod, de aztán elolvastam kik a színvonalas művészek és hírességek...

🤣🤣🤣"

És valami érdemi reagálásra is futja tőled, kedves ételmiségi?

Mert amit ideböfögtél, az nem az. Amiket leírtam róluk, azok TÉNYEK. Ellenvetések?

2022. okt. 29. 12:33
 7/21 A kérdező kommentje:

"🤣🤣🤣

🤣🤣🤣"

És valami érdemi reagálásra is futja tőled, kedves ételmiségi?

Mert amit ideböfögtél, az nem az. Amiket leírtam róluk, azok TÉNYEK. Ellenvetések?

2022. okt. 29. 12:33
 8/21 A kérdező kommentje:

"Nem a legélesebb kés a fiókban. Ezt meg így mondják."

Ha nem szólész észre se veszem, hogy elírtam, én is tudom hogy szokás ezt mondani.

2022. okt. 29. 12:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, roppant vicces vagy, értjük.

Persze ha te a felsoroltakat tényleg színvonalasnak tartod, akkor elnézést. Nem tudtam, hogy a kisegítőben is van net.

2022. okt. 29. 12:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Mint Győzike vagy Pataky Attila? Vagy kire gondolsz?
2022. okt. 29. 12:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!