A Fidesz intellektuális fölényét az IS mutatja, hogy őket támogatja a hazai művészek és hírességek színvonalsabbik része?
A Fidesz intellektuális fölénye napról napra bebizonyosodik, elég csak ránézni az ellenzékiekre. Vannak bajok az országban, de ha el akarjuk kerülni a csődöt, ne bízzuk rá ezekre a hatalmat soha. Viszont a minőségibb művészek és hírességek is Fideszesek, ezzel bizonyítva, hol található a intellektuális fölény.
Grófó: Irdatlan sok megtekintéssel rendelkező előadóművész, hazánk elsőszámú mulatós legendája. Még az itteni ellenzékieknél se csodálkoznék ha kiderülne, hogy ismerik a számait.
Schobert Norbi: Soha egyetlen egy hazai testépítő vagy személyi edző nem fogyasztott le annyi embert, mint Norbi. Pedig ezekből a körökből rendszeresen támadják, nyilvánvalóan frusztrációból.
Győzike: Nem a legértelmesebb kés a fiókban, kicsit bugyuta de mégis egyszerű cigánygyerekként többre vitte, mint a legtöbb diplomás az országban. Példaképként tekint rá sok százezer magyar és cigány ember is.
Tóth Gabi: Róla nem kell beszámolnom, egy igazi ikon.
🤣🤣🤣
Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy trollkodsz, vagy komolyan gondolod, de aztán elolvastam kik a színvonalas művészek és hírességek...
🤣🤣🤣
1#
Hát, nem Alföldi Róbert, aki a János vitéz tündéreiből k_rvát csinált.
Vagy, szerinted ki színvonalas művész?Lakatos Márk?
A baloldalon őket tolják.
"Nem a legértelmesebb kés a fiókban"
Nem a legélesebb kés a fiókban. Ezt meg így mondják.
"🤣🤣🤣
Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy trollkodsz, vagy komolyan gondolod, de aztán elolvastam kik a színvonalas művészek és hírességek...
🤣🤣🤣"
És valami érdemi reagálásra is futja tőled, kedves ételmiségi?
Mert amit ideböfögtél, az nem az. Amiket leírtam róluk, azok TÉNYEK. Ellenvetések?
"🤣🤣🤣
🤣🤣🤣"
És valami érdemi reagálásra is futja tőled, kedves ételmiségi?
Mert amit ideböfögtél, az nem az. Amiket leírtam róluk, azok TÉNYEK. Ellenvetések?
"Nem a legélesebb kés a fiókban. Ezt meg így mondják."
Ha nem szólész észre se veszem, hogy elírtam, én is tudom hogy szokás ezt mondani.
Kérdező, roppant vicces vagy, értjük.
Persze ha te a felsoroltakat tényleg színvonalasnak tartod, akkor elnézést. Nem tudtam, hogy a kisegítőben is van net.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!