Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na, akkor betiltják a Pride-ot...

Na, akkor betiltják a Pride-ot végre vagy nem?

Figyelt kérdés

tegnap 21:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, ezentúl csak a hálószobájukba vonulhatnak.
Nem, de saját maguk költségén oldják meg a rendezvény biztosítását.
Még nem született erről döntés.
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem tudják betiltani. Miattam betilthatják, sőt jobb is lenne, de az sem zavar különösebben, ha lesz. Majd elkerülöm.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz

tegnap 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Nincs rá fizető képes kereslet.
tegnap 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak nők és férfiak vonulhatnak. Nekik nem lesz betiltva. Tehát minden maradhat a régiben, csak az elnevezések változnak.
tegnap 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen módon biztos megoldják. Hogy hogyan az legyen az ő dolguk.
tegnap 21:54
 5/8 A kérdező kommentje:
És mi lenne, ha kibérelnék a Puskás Arénát, kifizetnék a költségeket és zárt körűen vonulgatnának ott körbe-körbe belépődíjakat szedve, az nem lenne jó?
tegnap 22:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Legalább a stadionok is ki lennének használva meg pénz is csorogna az államkasszába.
tegnap 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
5,6# Remek ötlet!
tegnap 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fog menni a betiltása, mert ahhoz a gyülekezési jogot kell elvenni általánosan. Legrosszabb esetben úgy lesz Pride, hogy nem tesznek ki szivárványos zászlót. Lehet fehér, felirat nélküli táblákkal vonulni, ahogy Hong-Kong-ban tették más okból. Csak itt a tüntetőket nem verhetik szét a rendőrök, és ez nagy különbség.
ma 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!