Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha betiltják a pride-ot,...

Ha betiltják a pride-ot, akkor ugye a vallási körmeneteket is betiltják? Csak mert azok is pont annyira provokatívak.

Figyelt kérdés

ma 13:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
23%

Miért érzel egy vallási körmenetet provokatívnak?

Félsz, hogy véletlenül rádcsöppen egy kis szenteltvíz? 😃

ma 13:14
 2/24 A kérdező kommentje:

#1: Miért érzrl egy melegfelvonulást provokatívnak?

Félsz, hogy véletlenül rádnéz egy meleg?

ma 13:17
 3/24 anonim ***** válasza:
29%

1: Miért érzrl egy melegfelvonulást provokatívnak?

Én nem érzem provokatívnak a melegfelvonulást. Hol írtam ilyet?

Te írtad, hogy szerinted egy körmenet provokatív. Rákérdeztem, hogy te miért érzed annak?

Szövegértés...

De várom a választ továbbra is 🙂

ma 13:22
 4/24 anonim ***** válasza:
21%
Vannak vallási körmenetek a belvárosban? Mikor? Érdekelne.
ma 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
27%
2. Azért azt te is tudod, hogy ott történnek elfogadhatatlan dolgok. Például nem ritka a közszeméremsértés. Az meg a másik, hogy sokan akik ott parádéznak, nem is tartoznak igazából abba a csoportba. Van meleg ismerősöm, de ha nem mondta volna rá sem jövök. A többségük ilyen, semmi gond nincs vele. Na most akik ott parádéznak mindenféle, akár erotikus gúnyákban, az hogy normális? Továbbra sem az a gond hogy meleg, hanem az ahogyan viselkedik. Ez baromira kontraproduktív szerintem, mivel a melegeket ezekkel a hülyékkel azonosítják (akik közül sokan nem is tartoznak a képviselt csoportokba). A prájd egy deviáns felvonulás, szándékosan provokatív jellegű, káros. Normál esetben viszont egyáltalán nem zavar, hogy ki minek vallja magát. Aki meleg, legyen meleg. Aki pöcsös lány akar lenni, az legyen pöcsös lány. Kit érdekel? Amíg nem ezzel henceg, addig minimálisan sem érdekel. Ezt nem értik meg bizonyos emberek. Mindig jön az hogy náci meg homofób! 🦧🤡
ma 13:29
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ezeke a vallásos agymosások sokkal károsabbak a gyerekekre, mint a Pride.
ma 13:32
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

A Szent Jobb körmenet is "provokatív"?

Az is vallási felvonulás.

Mióta provokatív számodra és miért?

Ahogy a Pride sem provokatív, mint ahogy a Fidesz mondja.

ma 13:35
 8/24 anonim ***** válasza:
41%
6. Na és ezt milyen alapon állítod? Vagy csak troll vagy?
ma 13:36
 9/24 anonim ***** válasza:
27%

Nem. A vallási kommenteket nem tiltják be.

És egyébként már nincs "ha". A Fidesz tisztázta, hogy a Pride abban a formaban, ahogyan eddig volt, megszűnik.

ma 13:37
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy liberális - a tolerancia jegyében - azt mondja, hogy egy vallási körmenet provokatív, akkor az provokatív. Azért, mert a liberális mondja a tolerancia jegyében.
ma 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!