Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy adott pártra szavazol,...

Ha egy adott pártra szavazol, azért van olyan politikus, akit kedvelsz az ellenoldalról is? Miért pont őt?

Figyelt kérdés
ma 06:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Varga Judoka, Novika amúgy szimpi volt, még, ha atomFideszesek is voltak. Donát Anna a vadságával megint csak tetszett.
ma 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:

A kedvelem az túlzás, mert ők sem tiltakoztak olyan döntések ellen, ami ellen kellett volna, de vannak emberek minden pártban, akiket elfogadhatóbbnak tartok a többinél.

fidesz: Varga Mihály - a sok kontraszelektált hülye között a kevés emberek egyike, akinek van szakértelme is

MSZP: Hiller István - szintén a szakembersége (oktatásügy) miatt

DK: A jelenlegi gárdából senki, régebbről Debreceni József - volt néhány emlékezetes kiállása a demokrácia és a jogállam mellett

Jobbik, Mi Hazánk: na onnan senki, mindig távol állt tőlem a szélsőjobb

A fel nem sorolt pártokra elképzelhető, hogy szavaznék.

ma 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Majdnem minden pártból tudok szimpatikus politikust mondani az ellenoldalról, kivéve a Mihasznák Borzalom politikusait, persze.

Fidesz: Pokorni Zoltán, Narcsics Tibor. Mert értelmesek és európéer konzervatívok.

DK: Nehéz volt találni, de Kálmán Olgát és a megboldogult Vágó Istvánt tudnám mondani. Mert értelmesek és jó kommunikátorok.

MSZP: Mesterházy Attila. Mert jó szakpolitikus külpolitikai, biztonságpolitikai ügyekben, NATO-ügyekben.

MOMENTUM: Donáth Anna és Cseh Katalin jó és aktív EP-politikusok voltak.

Jobbik: már nincs, de régen több is volt, magát Vonát is értelmesnek, politikailag tehetségesnek gondoltam. Balczó Zoltán is emberszabású volt...

Pálinkás Józsefnek a pártja nevét se jegyeztem meg, de őt magát tiszteletreméltó, értelmes lénynek tartom.

LMP-ben sem nagyon maradtak, de régen, míg meg nem vásárolta a Fidesz, Schiffer András nem volt egy rossz figura, és Széll Bernadettnek is voltak egész értelmes megnyilvánulásai.

Szanyi Tibor nem komolyanvehető már, sőt vicces, néha szánalmas, de régebben volt valami megnyerő az őszinte szociságában. Már azért nem sorolnám a létező politikusok közé. Kicsit túl sokat ivott az ISZOM-elnök, azt hiszem :))))

Hadházy Ákos kérlelhetetlen és reménytelen antikorrupciós küzdelme is nagyon szimpatikus, függetlenül attól, melyik pártban fejtette ki, vagy épp függetlenként.

Vonát már mondtam a régi Jobbik kapcsán, a 2RK elnökeként is elég normálisnak tűnik.

Hát kb. ezek.

(Tiszás vagyok, tehát nekem a Fidesz-rezsim és az óellenzék is "ellenoldal", ezért soroltam fel mindkét oldalról a kivételeket).

ma 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Legfeljebb Navracsicsot, mert ő tényleg ért valamihez, és sokszor látszott, hogy a legértékesebb.

Réges Gulyást Lázárt kedveltem, de már leírták magukat.

ma 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!