Olvasom, hogy a Fidesz már meg is szavazta, hogy ne legyen. Én ennek örülök, mert amit a nyugati woke/ cancel culture leművelt itt az elmult ~10 évben azért megnyalná Sztálin, Hitler a 10 újját. A melegség elérte célját, sőt messzemenően is. Így már okavesztett a felvonulás. Már amiről eredetileg szó volt benne megalakulásakor
Viszont önmagában az a tény, hogy a Fidesz megszünteti ezt a parádét arra engedtet következtetni, hogy a társadalom nagy részének is ez az álláspontja. Senki sem szeretné. A Fidesz mindig kényesen igyekszik nem szembe menni a magyar társadalom többségével és ismeri jóval frissebben a közvéleményt, annak akaratát. Jobb a belső közvéleménykutatási mechanizmusa. Minden választásnál eredményesebben jelzett vissza. Most is így van?
Engem valahogy, megint elfelejtettek megkérdezni, mint a legtöbb témáról, amikor úgy kezdik, hogy a társadalom többsége…
márc. 18. 17:22
2/38 anonim válasza:
Melegként nem érdekel a rendezvény, csak az hogy le legyen váltva Fidesz a Tisza által. Nincs kedvem idén ünnepelni egy ilyen országban.
márc. 18. 17:24
3/38 anonim válasza:
Akarjuk! Elég volt! Szabadságot Magyarországnak!
márc. 18. 17:24
4/38 anonim válasza:
A korrupciót és hatalmi arroganciát nem akarjuk!
márc. 18. 17:25
5/38 anonim válasza:
Hát ha ez az ára, hogy leszálljanak rólunk, melegekről, ám legyen zárt ajtók között a Pride.. Én meleg vagyok, és senkit sem akarok provokálni a szexualitásommal. Nekem ez magánügy, egy intim, privát dolog.
A melegségem az egy személyes sztori, ezért nem meneteltem soha a büszkeség napján. Halkan megjegyzem, a törvénytől függetlenül Budapesten virágzik a meleg kultúra, és vannak helyek, ahol szabadon meg lehet élni a homoszexualitást.
márc. 18. 17:26
6/38 anonim válasza:
Soha nem voltam prideon nem is akartam, de ezután a hatalmi arrogancia után ott a helyem.
márc. 18. 17:26
7/38 anonim válasza:
A többséget valószínűleg nem érdekli. De egyébként a gyülekezési jognak nem az a lényege, hogy csak olyan tüntetések lehessenek, amelyekkel a társadalom többsége egyetért. Nekem se tetszik sok minden, de eszembe nem jutna tiltani. Egy demokráciába ez egyszerűen nem fér bele.
márc. 18. 17:28
8/38 anonim válasza:
Szerintem nagyot akart fogni a Fidesz, de keveset markolt, a melegség kemény 1%-ával sikerült kitolniuk. Ez aztán a teljesítmény...
márc. 18. 17:32
9/38 anonim válasza:
Viszont ez igazi konzervatív jobboldali döntés volt.
márc. 18. 17:33
10/38 anonim válasza:
A demokrácia lényege, hogy a kisebbségi jogokat is biztosítja. Nem érdekes, hogy mit akar a "társadalom többsége".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!