Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter annyival...

Ha Magyar Péter annyival butább és kevesebb tudása van és rosszabb politikus mint Orbán Viktor aki mellett az igazság is áll akkor miért nem hajlandó vitázni Magyar Péterrel?

Figyelt kérdés
Ezzel lehetne ráébreszteni a sok buta tiszást hogy milyen ál messiásban hisznek és akkor máris csökkenne a népszerűesége. Miért nem akarja a miniszterelnök úr felnyitni az emberek szemét? Miért ez a gyáva üzengetés megy csak?
ma 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert a fidesznek már vége van tudják hogy csak az ostobák hisznek nekik az ép eszű Magyarok rendszerváltást akarnak
ma 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
Minek vitázzon? Pszichopatákkal nem vitatkozni kell, mert értelmesen nem is lehet.
ma 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Orbán is jól tudja, hogy ez nem vita tárgya részéről, mivel eleve elbukná.
ma 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Orbán szellemileg már nem alkalmas ilyenekre
ma 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy van az a szint amikor már nem süllyedünk egy szint alá. De ha olyan bátor mint mondja akkor ez nem lehet neki nehéz feladat, így legalább a tömegeknek is meg tudja mutatni a felsőbbrendűségét.

De nem teszi. Tehát fél. És egy Magyar Péter elleni vita ezek szerint nem egy szint alá süllyedés hanem egy másik szintre való felemelkedés lenne.

Tehát bezárja magát a saját kis világában ahol még királyként tud élni. Körbeveszi magát a legkiszolgáltatottabb emberekkel akik még hinni fognak neki mert hát máskülönben csak rosszabb lenne nekik.

ma 09:28
 6/10 A kérdező kommentje:

"Minek vitázzon? Pszichopatákkal nem vitatkozni kell, mert értelmesen nem is lehet."

Dehogynem. Hát ha tudja hogy az akkor akként ül le vele. Elmondja neki hogy "pszichopata vagy" bár egy beszélgetésben ez nem tudom hol ütközne ki? Amennyiben van egy moderátor pl. Meg ott van az rengeteg ember akik a tisza mellé álltak. Orbán Viktort nem érdeklik ezek az emberek? Azokat nem kell megmenteni a gonosztól?

ma 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 Ki a gonosz?
ma 09:53
 8/10 A kérdező kommentje:

"#6 Ki a gonosz?"

Szerintem ez a szöveg kontextusából kiderül kiről van szó.

Orbán Viktor és a fidesz folyamatosan azzal revolverezik Magyar Pétert hogy elvenné a 13. havi nyugdíjat, a rezsicsökkentést, a mindent is. És Brüsszel itthoni helytartója, aki Weber csicskája és pontosan hajtja végre és hajtaná az utasításokat a magyar emberek ellen.

A gonosz alatt ezt értettem. Egy nemkívantos személy aki rosszat akar a magyaroknak OV szerint.

ma 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Orbán még egyszer sem mondta ki MP nevét, nemhogy még vitázzon is vele. Itt arról van szó, hogy Orbán azt akarja mutatni, hogy MP nem egy szint vele. Lásd, ezért küldte Menczer Tamást a múltkor ordibálni. Hogy mutassa, MP-nek ez a szintje. Miközben OV a világ vezetőivel tárgyal.
ma 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Vége van, kicsi. :D

#8 Nyilván értettem, és némi cinizmussal OV-ra céloztam.

ma 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!