Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fékek és ellenSulyok Tamás...

Fékek és ellenSulyok Tamás kiall magyar Péterrel vitázni, ha Péter kihívja?

Figyelt kérdés
Orbán nem.

tegnapelőtt 19:35
1 2
 1/14 Fsms ***** válasza:
64%
Súlytalan tamás biztosan nem fog kiállni.
tegnapelőtt 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Vén ember már nem vitázik csak aláír.
tegnapelőtt 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Kihívhatja a Petya, Sulyok nem fog belemenni, ha meg igen, a Petyusotok bizonyítja: egy senki.

A köztársasági elnöki pozició szerintem is egy olyan poszt, ahová idősebb emberr kell... Ebből kifolyólag egy idősebb ember tapasztaltabb is.

Ne szavazzatok a Petya bandájára könyörgöm. Amilyen helyzet van - és lesz -, nem egy facebook tisztekkel neg libajnai Gordonos bandát érdemel ez az ország.

Vannak problémák, igen, de aki elégedetlen az impotens ellenzékkel és változést akar, az Toroczkaira szavazzon. Mögötte legalább nem Bajnai meg a többi hazaáruló van, és bekötése sincs a tengeren túlra.

tegnapelőtt 19:57
 4/14 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 19:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Novák Katalin is egy olyan idősebb tapasztaltabb ember volt?
tegnapelőtt 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

#Kérdező

Hiába provokálsz, forgatod ki a szavaim.

Én csak annyit mondtam, hogy a köztársasági elnöki posztra inkább való egy "vén - és tapasztalt - róka". Ennyi.

tegnapelőtt 20:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem ki forgatni akartam de akk szerinted sem való volt novák a posztra
tegnapelőtt 20:17
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Kizárt.
tegnapelőtt 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Mégis miért állna ki? Egy köztársasági elnöknek nem feladata, hogy elmebetegekkel vitatkozzon.
tegnapelőtt 23:26
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
#9 Nálad nagyobb elmebeteg nem kell ide te fityfaszos f@sszopó bohóc! 😆😆 A sulyok t. (így kisbetűvel!) egy vén senkiházi tróger! Annyira "komoly" ez az ember, hogy három emberből kettő azt se tudja, hogy a világon van ez a bábfigura! 🤣🤣🤣 Nem baj elmebeteg f@sszopó fityfaszos rühes kutyák, csak ajvékoljatok! Zene a füleimnek! 🤣🤣🤣
tegnap 02:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!