Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet az amit Toroczkai...

Igaz lehet az amit Toroczkai László mondott a munkahelyekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha hatalomra kerülnének akkor teremtenének annyi munkahelyet, hogy mindenki válogathasson bőven a munkahelyek között. És mindenkinek legyen munkája, aki akar? Tehát akkor a Mi Hazánk jó alternatíva lehet egy középutasabb, balosabb ember számára is? Még akkor is ha lenne rajtuk kívül más normális párt? Vagy tényleg annyira szélsőjobboldalinak, hogy nem is érdekli őket ez sem?

Ami Magyarországon egyébként nincs, rajtuk kívül mindenki egy retardált. Csak ezért nem érdekel jelenleg, hogy milyen ideológiát folytatnak. Előszőr legyen több igényes párt meg legyen legalább egy igazi baloldali párt, mert az sincs.

tegnap 17:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

#30: hajjaj, van baj.

Nem, szoktam nézni MHM videókat illetve vannak ismerőseim, akik éltetik.

De látszódik is rajtuk, annyira át van mosva az agyuk, hogy tök úgy viselkednek, mint a fideszhívők.

Cookie-kat pedig tudod törölni, ha "zavarnak". :)

#29: semmi közöm semelyik párthoz, ellenben veletek, fideszhívők. Függetlenül is megvan a véleménye az embernek a politikáról. Nyilván ti ezért pénzt kaptok, hogy lejárassátok magatokat a konteóitokkal de hát ne magatokból induljatok ki, nem mindenki szektás. :)

Ja és igen, még mindig Te vagy a galamb a sakktáblás hasonlatodban. Ennyit azért segítettem, mert úgy látom jópár hete nem jössz rá. Biztosan erősen küzdöttél rajta, hogy rágyere csak azok a csúnya tények falkába verődve erősebb lábakon állnak, mint az intelligencia szinted. :)

tegnap 21:02
 32/44 anonim ***** válasza:

Most attól eltekintve, hogy kulturálisan szélsőjobbosok, a Mi Hazánk vannak valóban jó ötletei is, de ezek egy része inkább baloldali intézkedés ha jobban bele gondolunk.

Munkahelyeket teremtenének ha kormányon lennének, tehát az állam átvállalná magára a vállalkozóktól a munkahelyteremtést? Nincs ellenvetésem de ez baloldali intézkedés.

ma 07:27
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Toroklaci Laci semmiképpen sem tekinthető jobboldalinak. Vállalta valaha, hogy fasiszta, NS, vagy éppen Hungarista nézeteket vall, képvisel a pártja? NEM. Tehát ennyire jobboldali, ergo zsidesz 2.0
ma 07:39
 34/44 anonim ***** válasza:
41%
#31 Amíg nem tudod megmondani, hogy mitől feudálkommunista a Mi Hazánk, addig nem hiszem, hogy én lennék a galamb kettőnk közül :)
ma 08:04
 35/44 anonim ***** válasza:

“Tehát ennyire jobboldali, ergo zsidesz 2.0”

Hát akkor minden balliberális párt SZDSZ 2.0 ennyi erővel.

ma 08:20
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
#34: már leírtam a másik kérdés alatt, nem ismétlem magam. Ott is megkérdeztétek, elmagyaráztam. De magadtól is lehetne annyi eszed (hint: nincs), hogy rájössz.
ma 08:37
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
#36 Ahol felvilágosítottalak, hogy a sorkatonaságot nemcsak a kommunisták támogatják. A feudalizmusról pedig még ennyit sem írtál.
ma 09:04
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
#38: nem csak arról szól, hogy 1-1 példán keresztül szemléltettem. De úgysem érted, nem magyarázom tovább. Sok embert tanítottam már életemben de nagy ritkán tényleg vannak menthetetlenek. Sajnálom.
ma 09:13
 39/44 anonim ***** válasza:
"Tanítottál" :DDDDD
ma 09:33
 40/44 anonim ***** válasza:
45%

"a sorkatonaságot nemcsak a kommunisták támogatják"

Azok is, meg még a primitívek, az alkoholisták meg az elmebetegek. Normális gondolkodó emberek nem.

ma 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!