Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet az amit Toroczkai...

Igaz lehet az amit Toroczkai László mondott a munkahelyekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha hatalomra kerülnének akkor teremtenének annyi munkahelyet, hogy mindenki válogathasson bőven a munkahelyek között. És mindenkinek legyen munkája, aki akar? Tehát akkor a Mi Hazánk jó alternatíva lehet egy középutasabb, balosabb ember számára is? Még akkor is ha lenne rajtuk kívül más normális párt? Vagy tényleg annyira szélsőjobboldalinak, hogy nem is érdekli őket ez sem?

Ami Magyarországon egyébként nincs, rajtuk kívül mindenki egy retardált. Csak ezért nem érdekel jelenleg, hogy milyen ideológiát folytatnak. Előszőr legyen több igényes párt meg legyen legalább egy igazi baloldali párt, mert az sincs.

tegnap 17:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
43%
Hogyne, egy csettintésre mindent is megvalósítana.
tegnap 17:30
 2/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
Kidobnának az EU-ból meg mindenhonnan is, oszt' mehetne mindenki kapálni, mert még benzin se lenne, hogy szántsunk. Így gondoltam.
tegnap 17:36
 3/31 Dongaben ***** válasza:
39%

Egy "Valódi Marxista"... :)

na igen. Van némi közös a Mi Hazánk törekvései, és a Marxizmus közt.

Munkahely, az manapság is van bőven. A Távol-Keletről importált vendégmunkások töltik be jelenleg ezeket.

Az MHM inkább azt mondja, hogy a korábban Világszínvonalú mezőgazdaság, élelmiszer ipar felélesztésével olyan munkahelyeket lehetne teremteni, ami nem kényszeríti rá az elnéptelenedő vidéket, hogy a nagyvárosokba ingázzanak munka miatt. Ez talán jótékonyan hatna az elszabadult élelmiszer árakra is.

Az MHM azért népszerű leginkább a fiatalok körében, mert gyakorlatias. Több a tett, és kevesebb a duma. :)

tegnap 17:37
 4/31 anonim ***** válasza:
42%
A Mi Hazánk többet tett a magyar emberekért, mint az utóbbi 35 évben az összes többi párt együttvéve, pedig még kormányon se voltak. Ha magyar vagy, legyél akár marxista, fasiszta, konzervatív vagy liberális, csak ők képviselnek téged.
tegnap 17:41
 5/31 anonim ***** válasza:
45%

Kamugép az egész. Fidesz szekerét tolják. Semmi, értelmesen megvalósítható programjuk nincs, mivel szakemberekben is szűkölködnek (normális szakember nem lesz MHM-es).

Csak ámít meg ígérget, mint a többi politikus. Nagyotmondásból jeles. (Főnökétől tanulta: ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok).

tegnap 17:50
 6/31 anonim ***** válasza:
43%

Ja, aztán majd üresen állnak üzemek, boltok stb. addig, amíg valaki nem óhajt ott dolgozni?

Piacgazdaságban ez nem így működik.

Nem tudom, tényleg mondott-e ilyen Toroczkai, de ha igen, akkor sokkal hülyébb, mint gondoltam.

tegnap 17:55
 7/31 anonim ***** válasza:
50%
#4: mondj egyetlen dolgot, amit értem tett.
tegnap 17:56
 8/31 Dongaben ***** válasza:
70%

Ez nem fog egyik napról a másikra működni, mert ez nem egy "Lottó 5-ös nyeremény". Ezért dolgozni kell, és kevesebbet kellene, ha az előző kormányok nem hagyják lepusztulni az ágazatokat.

Hozzá kell látni, dolgozni rajta, mert olyat még a mesében sem láttam, hogy a "dumától" kinőtt volna a termés.

Ha nem kezdünk hozzá, akkor viszont örökre ki leszünk téve a multik kénye-kedvének. Nem lennének az egekben az élelmiszer árak, ha lenne magyar mezőgazdaság. Kereslet-kínálat-költségek. Nem atomfizika.

tegnap 18:10
 9/31 anonim ***** válasza:
15%
Először bizonyítson, aztán meglátja a nép, hogy érdemes e a szavazatukra. Hitler is előbb szerzett ÓRIÁSI követőtábort,gyűléseket, minthogy hatalomra került. Torkoslaci egy bohóc, semmi köze a jobboldalhoz. Szálasi Ferencről sosem beszél, milyen dolog ez?
tegnap 18:19
 10/31 A kérdező kommentje:
18:10 Pontosan ahogy írod. A rendszerváltási összes kormány tehet arról, hogy sokat kell dolgozni és arról is ahol tart az ország. A legnagyobb részesedése a mocsokból pedig a mostaninak van. De a Fidesz már az első négy évében Gyurcsány után is rekord számot döntött korrupció ügyben. És ezek az emberek lerombolták mindazt amit a Kádár rendszerben gondosan felépítettek. Gyűlölöm mindet Orbán-Gyurcsány takarodjanak a politikából és a fiók pártjaikat is vigyék magukkal. Csak, hogy én nem a Mi hazánkat tartom annak. Hanem például a Tiszát. Az csak egy Fidesz 2.0 a programjaik is tisztára a Fidesz programjainak másolatai + ugyanúgy teljesen neoliberális gazdaság politikát folytat. Még csak kétkulcsos adózási rendszerig sem bővítik ki. Oké a Mi Hazánk is de legalább ők normálisak. Meg én nem tudok gazdaságilag baloldali pártról, hogy lenne ilyen az országban max 1-2 mini párt.
tegnap 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!