Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire esélyes hogy 2028-ig...

Mennyire esélyes hogy 2028-ig kilépünk az EU-ból?

Figyelt kérdés
Soha nem féltem semmitől ennyire, mint ettől. 2028-ban fejezem be a gimnáziumot, utána takarodok el Olaszországba egyetemre és ott is maradok. Számolom a napokat, annyira utálom ezt az országot a fideszesek miatt. Nem viccelek, akármikor a Hír TV-re vagy M1-re kapcsolok egyszerűen elmegy az életkedvem. Ha kilépünk az EU-ból és nem lehet csak úgy elmenekülni akkor mi lesz? Mi a tervetek? De amúgy ha még ki is léptetne minket a kormány akkor is egy későbbi dátumra lesz kitűzve, mint az UK esetében, addig még el lehet menekülni, nem? Ja és tisztában vagyok vele, hogy közel kétharmad lesz 2026-ban is, követem a politikát.

márc. 8. 10:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Semennyire. Egyrészt mert ORbán tudja hogy ha kilépnénk, nem lenne mire fogni az elb@szott gazdaságpolitikát.
márc. 8. 10:05
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Semennyire.
márc. 8. 10:06
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
0%
márc. 8. 10:06
 4/30 anonim ***** válasza:
4%
Ha beléptünk a FÁK-ba, akkor van esély.
márc. 8. 10:10
 5/30 anonim ***** válasza:
71%

Én is utálom ezt a retek fideszt meg orbánt, is pont emiatt hogy elvették az én jövőmet is és elveszik a gyerekeim és az unokáim jövőjét is de én nem megyek el ebből az országból a végsőkig küzdök a szabad és élhető Magyarországért. Egyszer csak sikerül találni egy tisztességes embert aki az Ország javát fogja szolgálni, az nemlehet hogy nelegyen egy becsületes és hozzáértő ember ebben az Országban aki jólétet és jogbiztonságot tud teremteni.

Ezért 2026-ban a Tiszára szavazok, neked is ezt ajánlom szavazz a Tiszára szabadítsuk meg közösen Magyarországot ettől a parazita népségtől. Üdvözölnek a Tisza szavazók. (egyre többen és többen vagyunk)

márc. 8. 10:13
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Esély az nem sok van rá, az EU részének lenni még mindig jobb, mint nem a részének lenni és ezt a Fideszben is tudják.

Másrészt ha kilépnénk, attól még ugyanúgy mehetnél Olaszországba. Ott van fordított esetként UK, ma is rengeteg magyar van az UK-ban és kilépésük után is költöztek ki magyarok oda. De nem fordított példaként ott van Szerbia, rengeteg szerb él és dolgozik EU-tagországokban. Szóval hogy ha kilépnénk az EU-ból az nem jelenti azt, hogy pl. te akkor ki vagy zárva onnan, ide születtél, itt kell vergődjél. Én azt értem, hogy te már abba születtél bele, hogy Magyarország az Európai Unió része, de volt olyan is, hogy nem voltunk tagja az EU-nak, értsd a 90-es években is ugyanúgy jártunk ki melózni, sokan akár évekig is kint dolgoztak, vannak olyanok akik ott is maradtak stb. stb.

Másrészt politikai hovatartozástól függetlenül (értsd jól amit írok) ha az határozza meg a közérzetünket, amit a médiában látunk, hallunk, olvasunk, akkor nem tudom miért megy el az életkedved a HírTV-től és az M1-től, hisz e két csatornán minden rendben van, haladunk, fejlődünk, minden OK, Magyarország egy sikersztori. A minden rossz, és baj van és elviselhetetlen, stb. az pl. az RTL híradójában és az ATV egyes műsoraiban van jelen. Hogy most igaz amit ott mondanak vagy sem, azt döntse el mindenki, nem ez a lényeg, hanem ha valami lehozza az életről az embert, akkor az ez, nem az, hogy minden fasza. :D

márc. 8. 10:24
 7/30 A kérdező kommentje:

5

Ezt tisztelem, természetesen a Tiszára szavazok mint mindenki körülöttem de nem hinném hogy lehetne kormányváltás

6

Nézd meg a Palávert a Hír TV-n és megérted

márc. 8. 10:31
 8/30 anonim ***** válasza:
16%
Bennmaradunk, még ha az is lesz az ára, hogy a hozzád hasonló fiatal lipsi pávákat Ukrajnába kell küldeni harcolni, akkor is!
márc. 8. 10:32
 9/30 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező, én inkább amiatt aggódnék, hogy nem fognak e minket is kényszeríteni arra, hogy katonákat küldjünk! Mert mit ad Isten, te éppen hadköteles lennél. És a háború nem olyan ám, hogy eltalál egy lövedék, megpihensz a lövészárokban és újra akcióba lendülsz. Elég egy véletlen lövedék/repesz, és ott döglesz meg a csatatéren.

Szóval ha netán ez lesz, és Magyarország kimarad ebből az őrületből, akkor is remélem elhúzol olaszba és majd onnan vonulsz ki a csatatérre, mert demokratikus módon majd téged is jól elkapnak az utcán és bevágnak a furgonba, ahogy a demokratikus ukránok csinálják...!

márc. 8. 10:44
 10/30 anonim ***** válasza:
9%
Semennyire. Csak a Mi Hazánk nem elkötelezett amellett, hogy gyarmat maradjunk, és nekik nincs nagy esélyük hatalomra kerülni 2028-ig.
márc. 8. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!