Mi lesz a reakciótok amikor a Fidesz-KDNP megnyeri a jövő évi parlamenti választást?
Figyelt kérdés
tegnap 20:25
31/36 anonim 

válasza:

Én csak azt nem értem, hogy tud valaki értelmes indokot(Gyurcsányozáson/libsizésen kívül), hogy miért jó neki a Fidesz? Én azt vettem észre, hogy a Fidesz szavazóknak az utóbbi időben már érveik sincsenek igazán...
32/36 anonim 

válasza:

Kérdező, semmi sem tart örökké. Igazi kemény diktatúrák is megbuktak már a történelem során, hát még egy ehhez hasonló hibrid rezsim. Pláne most hogy a világrend átalakulóban van, az egész világ rendezkedik, formálódik, változik, ráadásul meglepő gyorsasággal.
33/36 anonim 

válasza:

Azt fogom gondoltam, hogy a magyarásg megint elodázott egy már régen esedékes változást. De ez alkalommal talán az utolsó esélyét játszotta el a magyarság, mert innen már nincs vissza út, diktatúra fog születni. Ezt fogom gondolni.
34/36 anonim 

válasza:

Továbbra is bólogatunk, elfogadjuk a helyzetet.
35/36 anonim 

válasza:

Nagyon semmi. 2024-ben 3 millió 60 ezer ember szavazott a Fideszre, nem nagyon gondolnám, hogy ez a szám nagyságrendekkel változott volna, ennél több szavazót pedig aligha fog a Tisza összegyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!