Mi lesz a reakciótok amikor a Fidesz-KDNP megnyeri a jövő évi parlamenti választást?

Mi magyarok két dologra taníthatunk tégedet:
A kérdésed hibás, nem tudjuk miért fordítottál oroszból rosszul. Helyesen mi LENNE a reakciótok, HA ...
Nem amikor, hanem ha, mert feltételes módban kell egy rendíkívül valószínűtlen eseményről beszélni.
A másik tanulság, hogy ÁRAD A TISZA. Ez azt jelenti, hogy kitakarítjuk a fideszes férgeket.
Szóval semmiképp nem nyerhetnek, innentől pedig teljesen IRRELEVÁNS a demagóg orosz-ügynök kérdésed.

Én próbálom felhvini a figyelmet, de a tiszások folyamatosan elküldenek érte a szülőmbe, hogy nincs ideje ennek az országnak tovább várni, vagy abban reménykedni, hogy itt tisztességes választásokkal le lehet ezeket cserélni.
Amikor most hetente változik a világpolitikai közeg, sőt, van, hogy egyik napról a másikra, egyszerűen kiszámithatlan, mi lesz itt 2-3 hónap múlva, vagy fél év múlva, nemhogy jövőre.

Ellenzékiként nekem nyilvánvalóvá vált a 2022-es választások után, hogy a Fideszt nem lehet leváltani választásokon. Próbálták már mindenhogy, külön-külön, meg együtt összeállva, bukta lett.. Esélytelen.. Kormányváltáshoz a társadalmat kellene leváltani, az meg nem fog sajnos sikerülni.
Nem tudom, meddig marad a Fidesz, de amíg orbánizmus van, addig a Fidesz is marad, erre mérget vehettek.. Utána esetleg lesz egy átmeneti időszak.. Akárhogyis számolom, legalább 20 évvel kell számolni, ahogy írtam is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!