Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a reakciótok amikor a...

Mi lesz a reakciótok amikor a Fidesz-KDNP megnyeri a jövő évi parlamenti választást?

Figyelt kérdés
tegnap 20:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%

""Gratulálok miniszterelnök úr, remek győzelem volt! Azonban nincs idő sokáig ünnepelni, sok a teendő az országban"."

Ezt a választ miért pontozták le? A legkorrektebb, egyben legszarkasztikusabb megközelítés!

tegnap 21:02
 22/36 anonim ***** válasza:
65%

Vállat rántok és örülök, hogy az Euróban kapott pénzem egyre többet ér forintban.

Ja és várom, mikor győz a koleszterin.

tegnap 21:09
 23/36 A kérdező kommentje:
A koleszterin győzelmét már 20 éve várjátok
tegnap 21:11
 24/36 anonim ***** válasza:
63%
OK kérdező, de nem lennél ennyire beszarva és nem túlóráznál még késő este is itt, ha nem lenne komoly veszélyben a fasiszta kormnányod és a dagadék :)
tegnap 21:14
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
dagadom-dagadom-dagade
tegnap 21:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Én azt veszem észre, hogy a Tiszások vannak beszarva hogy jövőre sem lesz kormányváltás.
tegnap 21:16
 27/36 anonim ***** válasza:
48%
Attól mindenki be van szarva hogy a jelenlegi rezsim még vagy 20 évig fogja szívni a vérünket.
tegnap 21:18
 28/36 anonim ***** válasza:
91%

Ellenzékiként írom, hogy biztos lehet mindenki abban, hogy karban tartják Orbán Viktort, úgyhogy ne nagyon reménykedjetek.

Én nem írok ilyeneket, hogy koleszterin, mert nem kívánok senkinek rosszakat, nem küldök átkot, nehogy visszaszálljon rám, és nem is túl erkölcsös dolog.

Egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy egy ilyen ember vezeti az országot. Az elmúlt 35 évben senki nem osztotta meg annyira ezt az országot, mint Orbán Viktor, még Gyurcsány Ferenc sem.

Sőt, ami azt illeti, megosztás, kapzsiság, hatalommánia, és gyűlöletkeltés terén Gyurcsány kispályás volt Orbánhoz képest.

tegnap 21:18
 29/36 Mad Max2 ***** válasza:
79%
Pofán csederem az első fidesz szavazót akivel találkozok...
tegnap 21:32
 30/36 A kérdező kommentje:
Ti Tiszások miért vagytok ennyire agresszívak?
tegnap 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!