Mi lesz a reakciótok amikor a Fidesz-KDNP megnyeri a jövő évi parlamenti választást?

""Gratulálok miniszterelnök úr, remek győzelem volt! Azonban nincs idő sokáig ünnepelni, sok a teendő az országban"."
Ezt a választ miért pontozták le? A legkorrektebb, egyben legszarkasztikusabb megközelítés!

Vállat rántok és örülök, hogy az Euróban kapott pénzem egyre többet ér forintban.
Ja és várom, mikor győz a koleszterin.

Ellenzékiként írom, hogy biztos lehet mindenki abban, hogy karban tartják Orbán Viktort, úgyhogy ne nagyon reménykedjetek.
Én nem írok ilyeneket, hogy koleszterin, mert nem kívánok senkinek rosszakat, nem küldök átkot, nehogy visszaszálljon rám, és nem is túl erkölcsös dolog.
Egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy egy ilyen ember vezeti az országot. Az elmúlt 35 évben senki nem osztotta meg annyira ezt az országot, mint Orbán Viktor, még Gyurcsány Ferenc sem.
Sőt, ami azt illeti, megosztás, kapzsiság, hatalommánia, és gyűlöletkeltés terén Gyurcsány kispályás volt Orbánhoz képest.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!