Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szájer József szerintem...

Szájer József szerintem szimpatikus a legújabb videójában. Szerinted is? Hajrá Fidesz!

Figyelt kérdés

[link]

A Tiszás hergelőknek: Szájer József meggyónta a bűneit, tiszta lappal indul újra. Egyébként is megrendezett volt az orgia Brüsszelben, Soros György által, hogy félrevezessék a magyarokat.

tegnap 17:49
A kérdező szavazást indított:
Szimpatikus lett Szájer József nekem is
A gyerekemet nem bíznám rá, nemhogy egy országot
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Hányok tőle...
tegnap 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez az élet, Babolcsai néni!
tegnap 17:56
 3/10 szántóvető ***** válasza:
73%
azért találod szimpinek mert nem láttad még ereszcsatornán mászni.
tegnap 17:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért baj ha valaki tud ereszen mászni? Neha kell javítani a házak tetején is és nincs létra kéznél akkor hasznos!
tegnap 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem komolyan szimpatikus Szájer József. Higgadt jellem, szépen ki tudja fejezni magát. Lehet őt kritizálni, lehe nem egyet érteni vele, de az tény és való, hogy ő egy nagy tudású ember, és neki tényleg vannak önálló gondolatai.

Ha ilyen emberek nyilatkoznának mindig, jobb hely lenne az ország. Nem az a lényeg ugyanis, hogy mindenben egyetértünk-e, hanem az, hogy van-e normális kommunikáció.

tegnap 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Szájer most LMBTQ propaganda? Nem kellene betiltani?
tegnap 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ő legalább olyanokkal csinálta akik szintén akarták és nem gyerekekkel. Tulajdonképpen a szabadidejét mindenki azzal tölti amivel akarja és melegnek lenni nem tilos, bár a csatornás buli azért elég meredek, pláne, hogy bort iszik, vizet prédikál.

Egy LMP-s képviselőnek egy ilyen akció még reklámnak is elment volna.

tegnap 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Ocsmány
tegnap 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szájert Bese atya gyóntatta meg... keményen.
tegnap 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
"Tiszás hergelő" ember szerinted az ilyen politikai élet mellett amit biztosít a Fidesz kell még valakit felhergelni aki gondolkodik is? Nem az a gond Szájerrel, hogy meleg hanem hogy a tudását egy ilyen kormánynak biztosította, és hogy még mindit a talpukat nyalja.
tegnap 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!