Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem rendez...

A Fidesz miért nem rendez nagygyűléseket, mint a Tisza?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy megmaradjon egy szavazótábor kellenek a közösségi események. És nekem ne mondja senki, hogy a Fidesz kb. 2,5 milliós táborából (bármit mérnek) ne mennének ki tömegek az utcára, ha hívnák őket. Miért nem teszik? Csomó ismert politikus van, többen is járhatnák az országot, mint Magyar Péter. Ezekben a gyűlésekben nagyon nagy erő van, önmagában akkor is, ha az ember nem megy ki, csak a közösségi médiában látja a képeket, videókat.

Nem értem, hogy a Fidesz miért nem aktivizálja a táborát? Kb. egy éve a Tisza uralja a településeket, lassan a teljes vidéket. És akkor meg vannak lepve, hogy magasabb számokat mérnek nekik mint a kormánypártnak.

tegnapelőtt 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
#4 Ami nem nyilvános, az nem nagygyülés.
tegnapelőtt 15:34
 12/13 A kérdező kommentje:

"Amikor meg vannak fideszes utcai rendezvények akkor nyomjátok a hisztit, hogy minek kell kivinni az embereket az utcára."

Én nem nyomom a hisztit, csak kíváncsi vagyok, hogy most miért nem tartanak, mikor Magyar Péter épp felszántja az orruk előtt a vidéket. Mi az hogy nincs rá szükség? Pont most lenne a leginkább, nem 2026 áprilisa előtt egy hónappal.

tegnapelőtt 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 A cirkuszosok is végigjárják a vidéket, meg is nézik őket sokan, még se állnak be melléjük bohócnak.

Eddig is volt rengeteg ellenzéki vidéken is. Ők most tiszások lettek. Ennyi változás történt. Még mindig semmi más nincs ami miatt a vidékiek többsége az ellenzéki jelöltjeire szavazna mint a fidesz-kdnp-re.

Nincs kampány időszak.

Az emberek többségének tele van a hócipője a politikával és szeretne egy kis nyugtot. A tiszások nem segítenek nekik azzal hogy mindenhol feszültséget gerjesztenek, mert nincs kormányváltó hangulat aminek ez megfelelne. Hidd el sokkal több ellenérzést keltenek mint amennyi szimpátiát! Amennyi embert látni a tiszás megmozdulásokon annyi eddig is volt ott ellenzéki bőven. Csak most tiszás gyűlésre mennek ki elégedetlenkedni, korábban meg másféle ellenzéki gyűlésre mentek.

tegnapelőtt 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!