Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka , hogy a FIDESZNEK...

Mi az oka , hogy a FIDESZNEK a legszegényebb a legelmaradottabb, és legidősebb korosztály a szavazóbázisa?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 10:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Na és persze a legtanulatlanabbak.
tegnap 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
ŐK a legkönnyebben manipulálhatók.
tegnap 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez abszolút nem igaz.
tegnap 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Mert direkt ezeket az agyhalottakat célozta meg a kampányával, tudja, hogy sokan vannak, és nekik elég ennyi kommunikació, hogy "stop Szoros", stop Prüsszel" meg "FojtaTTyuk"... mert csak ezeket értik meg.
tegnap 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Maga a párt állt rá erre a szavazórétegre és hátat fordított például az értelmiségnek, a saját egykori értelmiségi holdudvarát is beleértve.

Egyszerűen rájöttek, hogy ez egy szélesebb, stabilabb szavazóbázis, ami könnyen vezethető. 1 kg. krumpli, egy Erzsébet-utalvány, egy ellenségkép (Soros, migráncs, sorosmigráncs) és némi állami propaganda bőven elég az irányításukhoz.

"Piros lett a paradicsom, nem sárga..." - ők is tudták, hogy kikre lőnek, amikor átálltak az ilyen színvonalú kommunikációra. Nem a Professzorok Batthyány Köre a célpont, annyit elárulok :)))))))

Azóta az a stratégia, hogy a stabil bázis legyen az alulképzett, szegény, egzisztenciálisan zsarolható, mumusokkal riogatható, agymosott embertömeg - amit ki lehet egészíteni még kb. 1 millió szavazattal a középosztályból, 4 évente egy kis osztogatással.

Sajnos látnivalóan jól gondolták el a dolgot, ebből lett négyszer kétharmaduk.

Ők pontosan tudták, hiszen ők maguk rohasztották le a magyar közoktatást, hogy milyen szellemi nívón kell kommunikálni a magyar társadalomnak ezekkel a rétegeivel...

tegnap 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Ja meg hogy "háporú vagy béka", döntcsé...mintha erről szólna a szavazás.
tegnap 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, szerintem nincs így, elég sok ellenzéki cigányt ismerek.
tegnap 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

7. "Nem tudom, szerintem nincs így, elég sok ellenzéki cigányt ismerek."

Pedig ez bizony tényszerűen így van, nincsen rajta mit vitatkozni, választási eredmények igazolják, nemcsak közvéleménykutatások.

Ne a saját mikrokörnyezetedből következtess egy 10 milliós ország lakosságára, mert elég torz eredmény születne (ha én indulok ki a saját ismerőseimből, akkor Magyarország Belgium lenne és az ellenzék vezetné 15 éve).

A cigány zsákfalvakban a Fidesz 90% fölötti eredményeket ért el, ez nem tippelés - ez választási EREDMÉNY. Te valószínűleg városi cigányokat ismerhetsz - bár őszintén, eléggé science-fiction illatú, amit írsz.

De mellesleg a kérdés nem pusztán a cigányokról szólt. A mélyszegénységben élő magyarok, a kisnyugdíjasok és a tanulatlan néprétegek teljes körében a Fidesz tarol (ami mellett létezhetnek egyedi kivételek, de itt tömegjelenségekről beszélünk).

tegnap 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Az ő szavazatukat lehet megvenni 2 kg krumplival
tegnap 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
A jómódúak között is elég sok fideszes szavazó van, hiszen nekik kedveznek a döntéseik, támogatásaik.
tegnap 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!